Terzić zna šta se sprema, sledi domino efekat koji neće odgovarati Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.03.2020.
15:50
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i Zvezdan Terzić iz svog stana.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prvi čovek Crvene zvezde je u samoizolaciji, a tako će biti sve dok je koronavirus na snazi u Srbiji.

Novinar "Telegrafa" je razgovarao sa Zvezdanom Terzićem o aktuelnoj situaciji u klubu i o tome kako će pandemija i prekid svih takmičenja uticati na Crvenu zvezdu.

"Logično je da će doći do domino efekta i da će i Crvena zvezda osetiti velike posledice ovog finansijskog kraha. Uzdržao bih se sada od bilo kakvih komentara kakve mere kao klub planiramo, jer mislim da je za to rano iz prostog razloga što ne znamo dokle će ovo da traje. Pratićemo preporuke UEFA i u skladu sa tim i donositi odluke. Sigurno je samo jedno - ništa više neće biti kao što je bilo", rekao je Terzić.

Rano je za bilo kakve prognoze, a Terzić smatra da je sigurno da će evropski klubovi smanjiti svoje budžete.

"Teško možemo sada proceniti ko će teže, a ko lakše podneti ovu katastrofu. Crvena zvezda u velikoj meri živi od transfera igrača, a sigurno će evropski klubovi smanjiti svoje budžete za dovođenje igrača, što će direktno uticati na prihode našeg kluba", kaže Zvezdan Terzić.

Kazino baner

Šta misli o sezoni u Srbiji? Kaže da se sigurno neće poništiti.

"Sezona se sigurno ne može poništiti i to uopšte nije opcija koja se razmatra. Rekao sam već, UEFA će učiniti sve da se nacionalna prvenstva završe. Opcija proglašenja tabele u zatečenom stanju je druga opcija, ali se iskreno nadam da se to neće dogoditi i da će se nacionalna prvenstva završiti. Naravno, bez publike. Zato je izuzetno važno da igrači odgovorno treniraju u kućnim uslovima i što spremniji dočekaju nastavak prvenstva. Crvena zvezda je svim svojim igračima u njihovim kućama dostavila trake za trčanje ili bicikle i plan i program rada dok traje vanredno stanje. Pred nastavak prvenstva neće biti mnogo vremena za zajedničke pripreme", rekao je Zvezdan Terzić u intervjuu za "Telegraf".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 27.03.2020
15:09

Zveki nemoi samo da nam decu Zvezdinu prodajes

avatar
MarkoSi
Friday, 27.03.2020
10:29

S obzirom kako je Zvezda kupovala poslednjih nekoliko prelaznih rokova, ova situacija samo može pozitivno da se odrazi na klupski budžet. Umesto apsurno skupih "pojačanja" sa sumanutim zaradama, šansu dobiju Zvezdini klinci koji ne koštaju ništa i čije su plate u odnosu na "pojačanja" zanemarljive. O kakvom tržištu priča Terzić koji je dva bisera Zvezde Joveljića i Terzića prodao za 5,5 miliona evra i sve te pare ulupao u, pazite sad: Kanjasa, Van La Prevaru, Tomanea, Žandera, povratak Boaćija, Vasiljevića da greje klupu!?

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 26.03.2020
21:48

Demagogija na delu :D neumoran je!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 26.03.2020
20:22

Terziciu ako dodje opet do finansijske krize u Zvezdi najveci krivac si ti sto si dovodio neproverene igrace i odmah sa njima sklapao skupocene ugovore.

avatar
Dragan3103
Thursday, 26.03.2020
19:35

A kome to cz prodaje igrače pa će izgubiti zbog manjih iznosa transfera. Ona samo skupo kupuje a posle nema kome da proda te predplaćene nazovi fudbalske majstore.

avatar
Man united
Friday, 27.03.2020
14:10

У задње 3 сезоне смо продали играче за скоро 50М. Твој клуб је нпр зарадио мање ако ниси знао.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 28.03.2020
01:41

ma 300 miliona...

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 26.03.2020
19:13

Iz FK Crvena Zvezda kažu, poništavanje nije opcija, dok iz KK Crvena Zvezda kažu, poništavanje jedina pravedna opcija? Hmm, jesu li nesložni, ili je u pitanju to što su u fudbalu trenutno prvi, a u košarci 3.?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 26.03.2020
20:19

Bitno je da ti pratis i fudbalski i kosarkaski klub Zvezde ljepi.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 27.03.2020
15:09

Zasto Aba Liga da se ponisti? Mozda za nasu ligu da se ne dobije sampion to je okej. Ali Aba Liga moze da se odigra cak i F4, EL pocinje tek u oktobru mesecu tako da ce sve stici da se odigra. Kvalifikacije za LS krecu u julu, ali EL mora da se zasluzi, sa Aba Ligom kao prvi u ligaskom delu ne zasluzujete Evroligu jer se i prethodnih godina igrao F4, tako da za to ima vremena da se resi! A Super ligu bi mozda i bilo pravednije da se odigra samo do kraja i da nema onih 7 kola plej auta i plej ofa i to je to. Imali ste 15 meceva kuci, 15 u gostima i kraj price, i ovako se zavrsilo 26 kola i ima jos 4 ligaske utakmice da se odigraju, a KUP moze isto da se zavrsi. Dok u kosarci moze da se resi da ove godine nemamo prvaka Srbije jedino i to je to...

avatar
Колатерална Штета
Friday, 27.03.2020
02:34

Ljepi, ne znam kako da ti objasnim, ako neko priča o tome kako će se završiti prvenstvo, to više nisu vesti o Crvenoj Zvezdi, ali nisam siguran da ti to možeš da razumeš...

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 26.03.2020
17:21

Dobar izgovor da se Gavrić proda odma ovo leto.