Terzić već presudio - 'Partizanovce' čekaju ispisnice!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da bi kadetima koji su urušili ugled kluba nošenjem obeležja Partizana odmah trebalo uručiti ispisnice.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pogođen je manjim incidentnom koji su na "Instagramu" napravili članovi kadetske selekcije kluba iz Ljutice Bogdana.

Filip Maksić i Srđan Rakić slikali su se u obeležjima najvećeg rivala Crvene zvezde zbog čega je i direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović reagovao i suspendovao dvojicu igrača do okončanja postupka.

Nakon incidenta na društvenim mrežama se pokrenula lavina koju navijači "večitih" koriste za prepucavanja, dok generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na čitavu stvar gleda mnogo ozbiljnije.

"Što se mene tiče, obojici bih odmah uručio ispisnice. Jednostavno, to što su uradili predstavlja klasično urušavanje ugleda našeg kluba" kazao je Terzić za dnevni list "Sport".

Takvom izjavom Terzić je jasno pokazao svoj stav i otkrio da će na sednici Upravnog odbora glasati za to da dvojica "prestupnika" budu oterana iz kluba.

"Ispoštovaćemo proceduru, prikupiti izjave dvojice igrača i njihovih roditelja, zatim direktora Mladenovića i trenera Ognjena Koromana. Sagledaćemo ceo događaj u pravom svetlu i zajednički doneti odluku" zaključuje Terzić.

Za to vreme trener kadetske selekcije i bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman nije želeo da komentariše postupak svojih izabranika ističući da će izveštaj dostaviti svom nadređenom, direktoru omladinske škole Draganu Mladenoviću.

Reakcije su stigle i sa druge strane brda odakle je potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić poručio da su Filip Maksić i Srđan Rakić dobrodošli u crno-belu porodicu koja im je bliska srcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Thursday, 26.11.2015
11:08

Deca, sport, zdrav zivot i onda se umesaju ovi matori, proradi sujeta i ode sve u djavola...nOstavite decu na miru, manite se vise tih glupih boja i podela.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 25.11.2015
20:25

Mozda je malo prestrogo.

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 25.11.2015
16:00

Potpisujem od reci do reci. Za isto bih i rodjenog sina izbacio iz kluba. To je usluga njima za buduci zivot da shvate da akcija izaziva reakciju, a da reakcija moze da ima dalekosezne posledice. Bolje sad nego kasnije. Kasnije obicno zna da boli mnogo vise. I uostalom samo treba da predju preko ulice i da prestanu da se foliraju, kratko i jasno.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 25.11.2015
13:16

Pa, čekajte sada. Jel Terzić generalni direktor ili je vd u ostavci? Hade, pozovite čoveka pa pitajte.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 25.11.2015
12:50

Pustite momke na miru...

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 25.11.2015
11:59

Ponovo se slazem sa Terzim, idite u Partizan ako ga volite.

avatar
Sale76
Wednesday, 25.11.2015
11:52

To su samo deca,zar je vazno cija su obelezja nosili,koliko klinaca nosi dresove Nejmara ili Mesija.Ali posto su nosili Partizanova,onda hajde da ih razapnemo,svasta,zato nam tako i ide!

avatar
Revolt revolta
Wednesday, 25.11.2015
20:12

Jeste,nek nosi i Albanske dresove,ko da je to bitno.Inace ,jesi video negde da kadeti Barselone nose Realove dresove ili slicno?

avatar
zlogi
Wednesday, 25.11.2015
11:44

o kom ugledu prica ovaj covek??? Zvezda, odnosno ljudi koji su je vodili ili vode su, pre ovih klinaca, satrli ugled naseg najveceg kluba.....nista bolji nije ni Partizan, i ova izjava Vucelica je degutantna :/nsto se tice momaka ako se zalazu na terenu i daju sve od sebe za klub za koji igraju, sta ima veze za koga navijaju, talenat i zalaganje na terenu treba da budu merilo da li su podobni ili ne za klub zvezdinog rejtinga...pogledajmo samo primer Ovena, kao dete veliki navijac Evertona, a izrastao u fudbalera Liverpula, da je ostao Liverpulu verujem da bi bio legenda kluba....

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.11.2015
11:37

Tako je Terza, niko ne sme da se igra sa casti, ponosom i vrednostima jedne Zvezde, a pogotovo ne tamo neki klinci koji su zalutali u srpsku Instituciju. Teraj to bre.