Terzić uporedio Zvezdu i Partizan, ali i nagovestio odlazak jednog od najboljih!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Generalni direktor Crvene zvezde ne sumnja u Zvezdino proleće i čudi se onima koji misle drugačije, iako je do početka prolećnog dela sezone moguć odlazak i jednog od najboljih igrača Božovićevog tima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Prelazni rok za Crvenu zvezdu još uvek nije završen, a do kraja zimske pijace, pogled sa Marakane biće uperen ka istoku, odnosno Rusiji i Kini.

Naime, Zvezdan Terzić je u izjavi za ''Informer'' najavio mogući odlazak jednog od najboljih fudbalera aktuelnog tima, kako bi Zvezda na finansijskom planu mogla mirno da privede sezonu kraju.

Dilema je između Kange i Ruiza, a Terzić je otkrio koga bi se pre odrekao.

''Imamo jak tim, pet, šest izuzetnih igrača, ali imaćemo problema sa likvidnošću ako ne prodamo nekog. Još  traje prelazni rok u Kini i Rusiji, a postoji interesovanje konkretno za Ruiza i Kangu. Ukoliko budemo morali nekog da se odrekeno nekog od njih dvojice, voleo bih da to bude Ruiz'', poručio je Terzić.

Ako se to i dogodi, Terzić ne brine da bi Zvezdino prvo mesto moglo da bude ugroženo, jer je u jedno sasvim siguran - Zvezda je ''MNOGO BOLJA'' od Partizana!

''Bez obzira što je Partizan odigrao za poštovanje drugi deo jesenje sezone, smatram da su mediji malo stvorili pogrešnu percepciju da klub koji je drugi na tabeli sa šest bodova manje od prvog bude bolji od prvog. Ne razumem. Neozbiljno je to komentarisati'', naglasio je Terzić.

On je dodao da sa rukovodstvom Partizana ima korektne odnose, da ih doživljava kao sportske rivale, ali im je poručio i da će oba trofeja na kraju sezone završiti na Marakani.

''Nikako ne mogu da shvatim kako neko može da misli da su crno-beli bolje odigrali prvi deo sezone od nas, a mi imamo šest bodova više i osvojićemo duplu krunu'', zaključio je Terzić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Monday, 06.02.2017
19:43

Ponude od 5M na gore samo vrede to su kinezi ipak.

avatar
BRAT IGI
Monday, 06.02.2017
15:58

neki dole pita kako se zavrsio poslednji derbi pa evo kako vasim porazom u 89om minute! trenutno ste bolji za tih 6 bodova i nista vise a to misljenje doticnog terzica je svima uvek bilo jasno i nema potrebe trositi reci na tog lika

avatar
Loris Karius
Monday, 06.02.2017
13:35

Po igri jeste i to mnogo bolji tim Partizan i što je veoma bitno ima dobrog špica. Samo ću ponovo reći odavno nisam gledao da jedan tim ima toliku prednost na tabeli a da njihov najbolji strelac nije ni u top 5.

avatar
Hypation
Monday, 06.02.2017
13:21

Drago mi je što je priznao da se već sada zna ko će biti šampion i osvajač kupa.

avatar
Monday, 06.02.2017
13:12

Svako ko je pogledao jednu utakmicu Partizana i zvezde mogao je da zaključi da je Partizan mnogo bolji, a da zvezda ni sa sudijama i satelitima ne može do titule. Partizan je trebao ubedljivije da dobije derbi ali su nam Leonardo i Đurđević tada bili ne potpuno spremni pa je Đurđević promašio 3 šanse,.a Leonarda nije bilo nigde do 89.minuta. Terzić može samo da se teši jer je zvezda jedino jača na poziciji golmana i jednog centalnog veznog igrača, a na ostalih 9 je Partizan jači i plus imamo jače zamene.

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 06.02.2017
13:00

Od ove dvije ekipe ne mozes da sastavis jednu dobru ekipu koja bi izborila LŠ to je sasvim dovoljno.a vi se slobodno zamlacujte ko je bolji.A ni jedni ni drugi nisu ni blizu Evrope.

avatar
FaStee
Monday, 06.02.2017
12:25

Ruiz je fenomenalan igrac.Bice jos bolji jer ce sad odraditi pripreme. Kanga je isto dobar igrac.Samo kad god se pomene njegovo ime navijaci odmah pomisle na onu glupost iz kvalifikacija.Sacekati kvalifikacije pa ako me udjemo barem u LE prodati ih.

avatar
djenka1
Monday, 06.02.2017
12:20

Tacno kako mogu da kazu da su bolji? Mi smo lose odigrali prvi dio ali I dalje imamo 6 bodova vise

avatar
MarkoSi
Monday, 06.02.2017
12:13

Zvezda iz sezone 2015/16 (sa Grujićem, Ibanjezom, Kataijem, Vijerom, Srnićem i Plavšićem) realno ne može da se poredi sa Zvezdom iz jesenjeg dela sezone (sa Poletanovićem, Anđelkovićem, Ruizom, Sikimićem, Moučeom i Kangom). Objektivno, Zvezda nije uradila dobar posao u letnjem prelaznom roku jer je Fibel pokazao da nije kvalitet i uz Kangu nas je možda koštao i Lige šampiona (njihovi kiksevi protiv Ludogoreca). Mouče je tragičan promašaj. Poletanović nije loš, ali je apsurdno da toliki prostor dobija pozajmljeni fudbaler čija je otkupna klauzula basnoslovna a on nije pokazao baš takvu klasu (uporedite samo kvalitet/cenu Donalda i Poletanovića). Umesto da letos proda Vijeru za ozbiljne pare, Zvezda je čekala, oborila mu cenu i na kraju nije dobila od njega gotovo ništa (što se još i može opravdati, jer su očekivali da će dati par golova u Evropi, produžiti ugovor...a on sve suprotno). Sa ove tačke gledišta, ako ima ponude za Ruiza i Kangu, Zvezda bi trebalo da proda obojicu ukoliko će zaraditi jer ni jedan ni drugi nisu pokazali da su ozbiljni igrači (u smislu da u Evropi donesu razliku).

avatar
CZYNWA
Monday, 06.02.2017
14:12

Velika je razlika izmedju posla koji nije dobar i koji je ocajan. Za Zvezdin posao ljetos je i katastrofa mala rijec.

avatar
Anderton
Monday, 06.02.2017
12:07

Ovaj čovek je vrhunski komičar, poslednjih 6 kola znamo svi šta je bilo. Ostatak priče je LOL, kakav bre Ruiz? :D Prodao bi ga odmah da neko da jedno 500 000. Daj nemoj da se šalimo...

avatar
Povratak kralja 50
Monday, 06.02.2017
20:45

Poslednjih 6 i prvih 16 kola, a između je bilo pošteno.

avatar
The Real Man
Monday, 06.02.2017
11:46

Neko ko je gledao bar nekoliko utakmica Zvezde i Partizana zna ko je bolji!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.02.2017
11:04

Терзићу продај Кангу одмах ако то могуће и направићеш посао као никад до сад. Што се тиче комшија они мигу од нас да буду бољи али само на начин како су синоћ њихови кошаркаши били бољи од наших.

avatar
Zmaj sa Juga
Monday, 06.02.2017
11:44

Pa zato sto nismo bolji dobismo vas u derbiju a i u ovom cemo!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.02.2017
12:45

Добисте сте нас, а видели смо како.

avatar
leonidis
Monday, 06.02.2017
11:56

ma ja,premijer naredio da se sudi za partizan..haha..malo ste vise bili prepotentni a malo manje sportski nastrojeni ali fmp nam je bar bio uvek redovna musterija