Terzić tvrdi - Vidić u budućnosti želi mesto selektora?

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.11.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net, tv prva

Zanimljivo jutro za nama...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Danas smo saznali da je FS Srbije izabrao Vladana Milojevića kao prvu metu za poziciju selektora, a istog jutra Zvezdan Terzić otkriva da - Nemanja Vidić želi da upliva u trenerske vode.

Verujemo da je ovo slučajnost, uostalom, generalni direktor Crvene zvezde je rekao da je poslednji put sa Vidićem pričao pre godinu i po dana, i da mu je tom prilikom to i otkrio.

"Sa Nemanjom sam razgovarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti. Ne mogu da govorim u njegovo ime, možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe... Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu
", rekao je Terzić za TV Prva.

On smatra da Vidić nije jedina legenda svoje generacije koja zaslužuje mesto u srpskom fudbalu.

"Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u... Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu. Za njih uvek mora da bude mesta", rekao je Terzić.

baner

"Kokezin kec iz rukava"?!

Posted by Sportske.net on Tuesday, 24 November 2020

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 24.11.2020
20:19

A Nemanja kaze da lazes kao i obicno. E sad pitanje je kome verovati, verovatno tebi posto si poznat po postenju.

avatar
Аполо
Tuesday, 24.11.2020
20:11

Видић, као и већина нормалних људи, љубитеља фудбала, жели теби и теби сличнима да види леђа и да се ФСС очисти од таквих људи како се нешто позитивно десило у нашем фудбалу и да почне да се развија. Срамота је што људи попут тебе који везе са фудбалом немају коментаришу Видића за кога се зна ко је и шта је, а не контроверзни бизнисмен.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 24.11.2020
18:13

Odgovorio je Vidic madjiji da je poslednja osoba kojoj bi se poveravao,svaka cast za Nemanju,nisam ni sumnjao u njega.

avatar
riquelme
Tuesday, 24.11.2020
17:07

Prvo dematovao je covek ovu laz... Drugo ako mislis da zasluzuju onda morate vi sto iz plejade vrhuske da se sklonite. Dosta je! Pa koliko vam treba... Da si dobar sportski direktor i ti i ekipa iz Partizana pa uzeo bi vas neki klub iz Evrope! Smenjujete se tu sa stolice na stolicu po fudbalu (ako je to uopste fudbal) u Srbiji. Da ne slazu tako lako mozda bi im covek nesto i verovao da zele dobro. Nego i oni sami znaju da su cao kada prodju ovi sto ih guraju! Samo sto ce oni tada biti po Marbeljama sa drugarima iz Partizana koje navodno ne mgu da gledaju....

avatar
Momčilo-PN
Tuesday, 24.11.2020
16:27

Vidić je demantovao da se uopšte čuo sa Terzićem, tj nema komunikaciju sa njim!

avatar
tanzar
Tuesday, 24.11.2020
14:49

Vidic demantovao

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.11.2020
14:35

Najnovija vest, Nemanja Vidić demantovao da se "poveravao" Terziću. Vodstvo Zvezde, Partizana i FSS-a treba najuriti inače mi se nećemo pomeriti iz ove kaljuge.

avatar
Bato C.
Tuesday, 24.11.2020
14:30

Nadam se da će i tebi u dogledno vreme pronaći neko mesto u Požarevcu

avatar
LFC*19
Tuesday, 24.11.2020
14:08

Jes no se ti pronadje nesto prozvanim, vjerovatno zbog onog dijela da "menadzeri kroje sudbinu igraca i reprezentaciju". Jer, sjecamo se svi OFKe... Ne cackajte u frst milion ;)

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.11.2020
14:04

Iz teksta je očigledno da su reči Nemanje Vidića izvučene iz konteksta. Novinarska manipulacija. Terzić opet dobio priliki za samoreklamu. U suštini prazna priča, ništa nije rekao.