Terzić spremio iznenađenje, Deki će biti oduševljen! Evo ko će biti najplaćeniji igrač Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.03.2020.
16:44
Izvor: Sportske.net

Zvezdan Terzić napravio prostor.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pisali smo vam danas, "Žurnal" je preneo izjavu Mitra Mrkele da i dalje nije dogovoren nastavak saradnje sa El Farduom Benom, ali da postoje indicije da će se to i desiti.

"Telegraf" ima nešto drugačiju priču.

Kako saznaje pomenuti portal, Crvena zvezda, odnosno njeni predstavnici su uspeli da privedu kraju dogovore sa El Farduom Benom koji je možda i igrač u najboljoj formi u ovom trenutku u Crvenoj zvezdi.

Kakvi su uslovi?

Zvezda ima politiku nakon odlaska Marina da se nikome ne daje preko 600 hiljada evra godišnje, pa je to cifra koja je ponuđena Benu koji je, sa druge strane, želeo sto hiljada evra više.

Postoji mogućnost da je dogovor pao zahvaljujući bonusima koji su mu obećani nakon kojih bi mogao da dobije pomenutih 700 hiljada evra.

Inače, Ben je trenutno najbolji strelac domaćeg šampionata sa 13 golova, a Dejan Stanković je kao jedan od prioriteta za budućnost istakao ostanak ovog fudbalera kojem ističe ugovor.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.03.2020
18:08

Terzicu ako tebi igraci diktiraju cenu onda se gubi iz Zvezde zajedno sa Benom.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 10.03.2020
17:53

Ovde se ne radi o tome da li je mnogo,koliko Ben ima godina,i razne druge price koje se provlace,radi se o tome da je ovaj rasipnik madjija na razne fudbalere u pokusaju spiskao grdne pare, e bas zbog tog 'domacinskog' poslovanja Benu treba da se da koliko trazi jer je on zasluzio te pare,za razliku od mnogih.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 11.03.2020
12:34

Cime je on to zasluzio da bude najplaceniji igrac u Zvezdinoj bogatoj istoriji. Zar ne vidis da je covek omatorio i da je usporeni snimak. Moze jos da igra samo u ovoj nasoj ligi protiv klubova sa donjeg dela tabele. Bas me zanima u koji ce on klub kad ode, kad je toliko dobar, ako Zvezda ne pristane na njegove uslove.