Terzić: "Sigurno koračamo ka tituli"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.03.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je u nedelju o strateškim ciljevima kluba za nastupajući period.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Juče je iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" otvoren kompleks terena Omladinske škole FK Crvena zvezda, a tom prilikom prisutnima se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Pošto je izgradnja terena za mlađe kategorije bio jedan od planova koje je aktuelno klupsko rukovodstvo ostvarilo, Terzić je iskoristio priliku da progovori o daljim strateškim ciljevima Crvene zvezde.

"Poznati su ciljevi koji su još ranije postavljeni. Rezultati, kao prva stavka. Šampionska titula nema alternativu, a ove godine smo podigli lestvicu i svi očekuju novo učešće u Evropi. Pokazali smo ove sezone da znamo i možemo, imamo bodovnu prednost na tabeli i sigurno koračamo ka tituli. Ozbiljno se pripremamo i za kvalifikacije za Ligu šampiona", kazao je Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda je juče remizirala sa Napretkom tako da više nema 14 bodova više u odnosu na "večitog" rivala ali u klubu iz Ljutice Bogdana očigledno ne sumnjaju u to da će ostvariti zacrtani cilj.

"Drugi starteški cilj je poslovna stabilnost. Nekada smo imali 53 miliona duga, a sada je dug prepolovljen, a Crvena zvezda redovno ispunjava svoje obaveze. Treći cilj je naša Omladinska škola. Imamo mnogo razloga da budemo ponosni", dodao je Terzić.

Generalni direktor juče je govorio i o daljim planovima vezanim za unapređenje infrastrukture, a tom prilikom je otkrio da je u planu rekonstrukcija zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić", ali i izgradnja internata sa pratećim objektima koji će biti namenjeni dečacima iz mlađih kategorija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 14.03.2018
11:30

Osećam da ni ove godine Zvezda neće uspeti da se domogne titule. Male boginje od kojih je Parizan bolovao, očigledno lagano prelaze na drugu stranu topčiderskog brda. Dok Partizan evidentno igra sve bolje, kod Zvezde se uočava kriza. Ko ume da uoči probleme, videće da je odlaskom Kange Zvezda izgubila bitnu sponu između odbrne i navale. Ako tome dodamo i prodaju Bocija, jasno uočavamo u kolikoj meri je Zvezda oslabljena po sredini, gde je i bila najjača. U poslednja dva kola Zvezda se izvukla zahvaljujuci sudijama. Na utakmici protiv Vojvodine koji je Zvezdi doneo 3 boda, a zatim i nedosuđen ofsajd protiv Napretka, što je uticalo da Zvezda ipak izvuče makar bod.Ne mogu a ds se ne čudim Terzićevoj ubeđenosti da će Zvezda osvojiti titulu, no kad je Terzić u pitanju, ne bi me začudilo ni kada bi tvrdio da će Zvezda već sledeće godine osvojiti ligu sampiona.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 12.03.2018
18:29

Evropski, a nas srpski Terza.

avatar
RG VILI
Monday, 12.03.2018
12:10

Klecaju se noge kaze Milojevic! Kod ovog sve u redu! Dobro,ipak su to mnogo razliciti ljudi,nemaju dodirnih tacaka,jedan strucnjak za sport😊 Drugi zna samö za mesetarenje....

avatar
Goran_Ilic
Monday, 12.03.2018
11:08

Sve ovo ostalo i pije vodu,ali za evropu ne govori istinu,to nije cilj uopste,da je to cilj nebi raskantavao tim.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 12.03.2018
12:06

Tim mora da se raskanta delimicno jer je to glavni izvor prihoda

avatar
Goran_Ilic
Monday, 12.03.2018
23:53

Ajde onda da ugasimo klub ako cemo se finansirati prodajom najboljih,mi smo nekada dok smo bili sila od kluba prodavali samo igrace iz B tima ponekog omladinca ako se neko bas otvori,seniorski tim smo drzali jak kao zemlja,jesmo mi prodali Pixija ali kad je bio spreman Juga da preuzme,ko ce danasnjoj deci objasnjavati da klub treba da zivi od sponzora ulaznica i tv prava i nadasve od sportskih rezultata jer oni donose najveci novac.

avatar
Matrix
Monday, 12.03.2018
10:37

Ponovo nam sviraju neki penal ko ti nije?? Opet izgledamo kao babe bez snage ideje, zelje