Terzić pruža ruku Savićeviću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.12.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf, Blic

Hoće li doći do pomirenja?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada već dugogodišnji prvi čovek FSCG Dejan Savićević došao je prošle godine u sukob sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem, koga je smatrao najodgovornijim što su Mirko Ivanić i Filip Stojković svojevremeno odbili da nastupe za crnogorsku reprezentaciju u onom famoznom meču protiv tzv. Kosova, čime su praktično stavili tačku na nastupe u dresu reprezentacije Crne Gore.

Potom se taj sukob dodatno rasplamsao, kada je Terziću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

''Kada su, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine.

Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd.
-
baner

Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono u sredu od Albanaca je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor'', rekao je u oktobru prošle godine Terzić o pomenutim događajima, a preneo ''Blic''.

Ali, možda je prilika da predstojeći dvomeč Crvene zvezde i Milana doprinese i pomirenju na relaciji Terzić-Savićević.

Generalni direktor Zvezde je, izgleda, spreman za takav epilog.

''Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba'', istakao je Terzić u razgovoru za ''Srpski telegraf''.

Čeka se odgovor iz Podgorice...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
14:08

Savicevic je Zvezdina legenda i njemu vrata Marakane uvek su otvorena i tu se za nista ne pita Terzic.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.12.2020
13:20

Najveca greska Genijeva u zivotu bi mu bila da prihvati ruku ovog!

avatar
Dragan Bogdanović
Wednesday, 16.12.2020
12:59

Đentlmenski potez Zvezde ali se nadam da ovaj igrač bez obzira koliko je dao Zvezdi neće doći ako ima i malo obraza u sebi. Mislim da je Zvezda sa njim raskrstila kao sa Savičevićem kao čovekom a kao sa igračaem će ostati zapisan kao veliki igrač, ali mali čovek.