Terzić progovorio o novim pojačanjima, a šta je zbunilo navijače, šta će se dešavati u junu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.02.2019.
18:12
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se u vezi angažovanja još dva pojačanja, ali pomenuo je i junski prelazni rok...

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, pre nepunih mesec dana, na početku priprema fudbalera Crvene zvezde za drugi deo sezone, Zvezdan Terzić je u razgovoru sa novinarima, između ostalog, konstatovao i ovo:

''Već smo naglasili da neće biti transfera tokom leta i plan je da do nastavka sezone formiramo tim za praktično celu godinu''.

Međutim, danas je ''Kurir'' preneo njegovu najnoviju izjavu koja baš i nije u skladu sa ovom prethodnom.

Terzić je, naime, govorio o završnim pregovorima u vezi transfera Mirka Ivanića i Milana Gajića i tom prilikom, uzgred, pomenuo i junski prelazni rok.

''Poslali smo agente da razgovaraju sa klubovima i završavaju papirologiju. Pitaju se Bordo i BATE. Ako ih i ne dovedemo, Crvena zvezda ima dva moćna tima.

Gajić je prvi bek mlade reprezentacije, ima osvojeno svetsko prvenstvo. Desni bek repreznetacije je Rukavina, ima 35 godina.

Ako Gajić bude igrao kvalitetno moći će da se izbori za to mesto. Moramo dugoročno da razmišljamo i tako da se ponašamo. Bez obzira što imamo Stojkovića i Gobeljića na tim pozicijama.

Ovo je temelj za budućnost, jer će u junu biti odlazaka'', istakao je Terzić.

On priznaje da možda i nije pravo vreme za dovođenje još dvojice pomenutih fudbalera, ali i naglašava da Zvezda ''nema pravo da ispusti tako kvalitetne igrače''.

Možda će baš taj višak koji bi izazvali njihovi dolasci ove zime uzrokovati i neku prodaju tokom leta, što prethodno nije bilo planirano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 03.02.2019
21:48

Pametno. Tako moze tim kroz vec osvojeno prvenstvo da se uigrava za LS.

avatar
Milos Gulic
Sunday, 03.02.2019
21:24

Terza zadovoljni smo ovom ekipom sto se tice mene nista ne diraj naredne 2 god i udjemo oba puta u LS i sacuvaj pare od toga jedno 50 60 M i onda te trece godine pravimo timcinu koja ce da prodje lagano grupu u LS

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 03.02.2019
19:54

Сада нико не мора да дође, у јуну нико не мора да оде. Што се тиче "темеља за будућност", уведи у причу два квалитетна омладинца и то је то.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.02.2019
19:29

Hoće - neće, šta im radi ovaj mađioničar ahahaha

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 03.02.2019
20:01

Za vas su svi madjionicari xD igraci beze od Ilieva ko djavo od krsta xD

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.02.2019
00:25

Ne verujemo mi već vi verujete u tu magiju, vaš mađioničar - vaš cirkus ahahaha

avatar
petar000
Sunday, 03.02.2019
21:52

Pa sa takvom plateznom moci gde u svakom prelaznom roku spuca po deset miliona za koje niko ne zna odakle mu nije mu ni problem da bude ni madjionicar, ni iluzionista. E kad budete prsli opet kao pre nekoliko godina bice na stubu srama svi osim njega. Tako to ide kod vas. Ja se iskreno nadam da ce u ovoj drzavi jednom da dodje vreme da se zna tacno kome se koliko daje i kojim kanalima ta lova stize u klubove.Videces tad koliki je madjionicar. Ej, pa oni na pocetku sezone dovedu igrace za 15 miliona, a po svakoj zdravoj logici ne bi trebalo da imaju dinar u kasi. To sto se zaradilo od Evrope je otislo na plate za polusezonu jer ima zvezda petnaest igraca koji imaju ogromne plate, izmedju 500 hiljada i milion. Ej, dovedes dva igraca na pozajmicu, jednom 700 hiljada, jednom 500 hiljada, plus 200 hiljada da samo dodje. Znaci 1,3 miliona za samo dva igraca koji su zajedno odigrali mozda 150 minuta. dalje, kupis Boacija za koliko? 2 milke minimum sa platom koja sigurno nije ispod 700-800 hiljada, jer on sigurno ne bi dosao za manje kad je tamo imao milionce po sezoni. da ne pricam za Marina, Causica i buljuk tih koji su dosli. Zvezda je ulozila u ekipu ove sezone sigurno izmedju 20 i trideset miliona sa igracima koji su vec bili tu. Taman sto je doslo od Evrope. I to je najbolji scenario. Od sponzora je pokriveno funkcionisanje kluba, e sad mi samo nije jasno od cega je dug pao za 40 miliona?

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.02.2019
20:42

Sta nama radi i moze da prodje, al sta vama rade a vi gutate, a suze idu...kralj koji se smeje a ustvari place :)