Terzić poslušao navijače!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2015.
12:53
Izvor: Beta, MONDO.RS

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Terzić je na konferenciji za novinare na stadionu Rajko Mitić rekao da "podnosi ostavku jer su to tražili navijači".

"U prepodnevnim časovima podneo sam ostavku. Odlazim jer su to od mene tražili navijači" počeo je svoje izlaganje Zvezdan Terzić a potom dodao,

"Odlazim tužan i ponosan. Tužan jer idem iz kluba koji volim, a ponosan jer sam dao svoj pun doprinos finansijskoj stabilizaciji kluba. Da je moglo bolje, verovatno jeste, ali ne mogu da ne podsetim javnost na neke činjenice. Kada sam došao klub je bio 50 miliona evra u dugu, račun je bio u blokadi, nismo imali licencu i Crvena zvezda je bila klinički mrtva, pretio joj je bankrot. Tada sam rekao da nisam mađioničar i tražio sam vreme da bi se stvari promenile. Titulu niko nije pominjao" istakao je Terzić.

Navijači Zvezde nezadovoljni su lošim rezultatima ekipe u prvenstvu i ispadanja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Svestan sam razočaranja posle eliminacije od Kairata, kao i slabih rezultata, međutim, ima tu i objektivnih okolnosti. Protiv Metalca smo, na primer, igrali bez deset igrača. Trener Miodrag Božović ima specifičan način rada. Tempira formu za kasniji deo prvenstva. To su nam svi rekli" kazao je Terzić.

Prilikom obraćanja medijima generalni direktor Crvene zvezde uputio je kritiku na račun navijača i Nebojše Čovića istakavši da je zahtev "Delija" "šizofren", dodavši da mu nije jasno zašto je Čović ostao u klubu nakon povlačenja Dragana Džajića.

"Nije mi jasno šta se dogodilo u međuvremenu, kao što mi nije jasno zašto je legenda kluba Dragan Džajić morao da ode zbog nedobijanja licence, a ostao je potpredsednik zadužen za taj deo posla (Nebojša Čović prim. aut) i još ga sada mediji pominju kao budućeg predsednika Zvezde. Još jedna nelogičnost" rekao je Terzić.

Zvezdan Terzić je za kraj poručio da će do kraja nedelje u klub stići Mičel Donald i Srđan Plavšić, te da će on do 15. septembra obavljati svoju funkciju kao zakonski zastupnik Crvene zvezde.

Ostavke su danas podneli i potpredsednik kluba Ivica Tončev, kao i članovi Upravnog odbora Predrag Ćulibrk, Branko Radujko i Branislav Đurđević, a juče je klub napustio potpredsednik Slaviša Kokeza.

Tončev, Kokeza i Nebojša Čović su u Zvezdu došli krajem 2012. godine, a posle njih i Terzić koji je po odlasku Dragana Džajića i Miodraga Zečevića, prošlog juna, preuzeo funkciju generalnog sekretara kluba.

Upravni odbor Crvene zvezde je u utorak pokrenuo proceduru za opšte, prevremene izbore u klubu koji će biti raspisani 15. septembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda 91
Thursday, 06.08.2015
18:30

Privatizacija se blizi...

avatar
сочинитељ
Thursday, 06.08.2015
17:36

срамотна је ситуација у којој навијачи креирају политику клуба,пријатељу,твоје место је на трибинама,треба да певаш,,играш,радујеш се и плачеш,а не да наређујеш како ће играчи играти,који ће играч доћи,ко ће бити председник или тренер...ајде сад да видимо те брижне звездаше како ће реаговати,да ли ће и даље из кафића саветовати шта треба да се уради да би било боље или ће прећи са твитера на дело...очекујем и реакције наших млађих легенди : пиксија,југовића,савићевића...покушајте да дате звезди бар мрвицу онога што је вама звезда дала,не требају нам ваше паре већ име,везе,утицај,лоби...

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 06.08.2015
19:04

A sta trba da trpe Kokezu,Terzica i slicne?Sta je sa Kairatom?Mani me te price o njihovom budzetu od 35 miliona kada Zvezda sa ovim panjevima ima skuplji tim pa je ispala.T a ista uprava dovodi gomilu propalih stranaca 7 dana pre pocetka prvog meca sa kairatom.Ta ista uprava namesta mec na karaburmi.Ta ista uprava je nesposobna.To sto su rekli da su smanjili dug,lako je kada uzmes pare od sponzora unapred i onda se hvalis.To je mogao da uradi bilo ko da je iz uprave.t a ista uprava forsira strance umesto da forsira svoje mlade igrace.I pored sudijskog guranja samo jedna pobeda u 3 kola sampionata.I treba navijaci da ih teraju.Treba dati Cokiju sansu da vodi kluba pa sta bude.Ako je spasao kosarkaski klub uz pomoc drzave mozda moze i fudbalski.Ako on ne uspe onda cekajte privatizaciju sa nekim lopovom na celu kao sto je cenjeni covek sa interolove poternice.

avatar
Milos023
Thursday, 06.08.2015
14:35

jedni odlaze,dolaze jos gori i sve tako u krug...

avatar
NovicaKapuran1
Thursday, 06.08.2015
14:15

Neka Čovića on je dokazao kako se radi u KK Crvena Zvezda,treba čovjeka postaviti za predsjednika sportskog društva Crvena Zvezda ili predsjednika FK da ti mu Zvezdu na 5 godina da pokuša da je stavi na zelenu granu ne tražiti trofeje 3 tri godine!Iskreno nije mi rod a nisam obožavaoc Čovića rezultati su mjera a on ih ima.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 06.08.2015
16:01

Sa 45 miliona evra bespovratnog kredita i ja bi napravio čudo od Crnokose i Posavca iz Boljevaca.

avatar
Divlji Bučak
Thursday, 06.08.2015
16:26

Konstruktivan komentar. Napisao bih nešto slično da ti već nisi. Baš dobro zapažanje.

avatar
Skauzelija 86
Thursday, 06.08.2015
14:05
avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 06.08.2015
13:54

Bog za 7 dana stvorio svet , sta ce on da unisti do 15 septembra....

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 06.08.2015
13:43

Uzeo koju kintu,..prosao tiket neki... nista nije radio...uzivao i otisao.... Posao iz snova si imao...sto odlazis ?Koji car :D

avatar
Srcko
Thursday, 06.08.2015
13:35

Samo se nadam da ce svi biti adekvatno kaznjeni ukoliko se dokaze da je bilo namestanja! I da ovo sa celom upravom nema nikakve veze sa tim. U suprotnom nas fudbal je dotakao dno, odmah nakon sto su ovi klinci postigli najveci uspeh u nasoj istoriji osvojivsi Svetsko prvenstvo.

avatar
ZarkoDelija
Thursday, 06.08.2015
13:22

dosta bre vise s`tim delijama dokle ce vise da nas vode u proteklih njihoviv skandiranja UPRAVA NAPOLJE pocevsi od Dzajica od pre 12godina i gde smo danas.Ova Sadasnja ili vec Bivsa uprava radila sjajn posao jeste da je igracki kadar slab ali koji dobar igrac ce dodje u nasu Zvezdu za 100-150000 godisnju platu kad trenutno nemozemo vise da ponudimo osim da se zaduzimo i opet povecamo minus

avatar
Svi kao jedan
Thursday, 06.08.2015
13:07
avatar
EDO
Thursday, 06.08.2015
13:04

Jel ovaj govor stoji u fioci svakog predsednika Zvezde pa ga oni vade po potrebi?