Terzić pominje, za sve igrače postoji ponuda i dovodiće još, evo i odakle!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.12.2018.
11:32
Izvor: Sportske.net, Blic

Zvezdan Terzić je pomenuo u razgovoru za "Blic" da je svaki fudbaler Crvene zvezde interesantan i da za svakog postoji makar jedna ponuda.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda mora da smanji igrački kadar o čemu je govorio i Zvezdan Terzić, a pravo pitanje koje se postavlja jeste koji fudbaleri će napustiti ekipu.

Terzić kaže da za svakog postoje ponude, ali da Zvezda ne mora tek tako da prodaje najbolje igrače.

"Za sve naše igrače postoje ponude! Na slatkim smo mukama - šta uraditi, koga prodati, koga zadržati? Videćemo... Pojedinci sigurno neće moći da idu u predstojećem prelaznom roku. To posebno važi za Marka Marina, Milana Borjana, El Fardua Bena, Ričmonda Boaćija... Boaći nije na prodaju! Odlasci jesu neminovnost, ali uradićemo sve da kostur tima zadržimo. Važno je što smo produžili ugovore sa Milanom Pavkovim i Filipom Stojkovićem, isto ćemo pokušati da uradimo i sa Vujadinom Savićem ovih dana, pa sa Nenadom Krstičićem", rekao je Zvezdan Terzić u razgovoru za "Blic".

Nije to sve, istakao je i da planira dovođenje još fudbalera i to iz domaćeg šampionata.

Prethodnu godinu gleda kao na najbolju u eri posle Barija i smatra da navijači Crvene zvezde treba da budu ponosni na učinjeno. Ipak, ne obećava da novu Ligu šampiona jer smatra da je veoma teško stići do nje.

"Rezultati nam ne dozvoljavaju da se uspavamo, već nam daju novi motiv, impuls i energiju da naredne godine ponovimo sve to. Ne kažem da ćemo uspeti. Ne obećavam. Realno, teško da ćemo uspeti, ali nama će to svakako biti cilj. Niko ne može da nam oduzme pravo da se nadamo. Borićemo se", rekao je on.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CHIEF_BGD
Sunday, 23.12.2018
01:29

Ako zaista ima ponuda za sve pa čak i nesrećnog Stojkovića,
dajte ga odmah, samo da ode!
U 2 tekme sa Francuzima direktan krivac za ukupno 7 golova
a i u ostalim tekmama je uvek bio među najgorima.
Dajte Gobelji i Hajdinu šansu ili kupite pristojnog desnog beka!

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 23.12.2018
01:00

Сада треба радити паметно и доносити мудре одлуке у интересу Звезде.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.12.2018
13:48
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.12.2018
13:45

ARD/WDR je sproveo istraživanje koje je iznelo nove indicije na svetlost dana: Tačno 2 sata pre početka Paris Šes' Žermen 6-1 zvezda, kvota je počela drastično da opada, što ukazuje na veliki broj uplata na igru pet ili više golova. Znači na 5+, a ne 5 razlike što jasno ukazuje da je u nameštanju dovoljno bilo da učestvuje jedan klub, tj. onaj koji prima golove. UEFA je uverena u verodostojnost navoda dobijenih od pouzdanog izvora, istraga je u toku, a zvezda ne može da tuži L'Ekip jer je samo preneo ono što im je francusko tužilaštvo reklo tako da je džabe bacila pare na najskuplju advokatsku agenciju. Fanovi moji spremite maramice.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.12.2018
12:47

Država za rampu nema, ali za najmanji klub na svetu ima. Kaže počeli da posluju preko računa, a do tada su malo pa malo 'nalazili' pare po Srbiji.