Terzić podvukao, nisu 3 miliona evra od prodaje Degeneka, nego više!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.01.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, potvrdio je prodaju Miloša Degeneka.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je prodala Miloša Degeneka danas ekipi Al Hilal, a u prvi mah se pojavila informacija da se radi o sumi od 3 miliona evra.

Ipak, Zvezdan Terzić je to negirao.

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača."

Inače, izraženo u evrima, Crvena zvezda je zaradila oko 3,5 miliona.

"Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu ", rekao je Terzić.

Degenek je u svom novom klubu potpisao ugovor na 3 i po godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IvanBB357
Sunday, 13.01.2019
00:49

Pa dobro je to, to je skoro 3,500,000 evra

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 13.01.2019
00:18

Takav je da bi imao mesta i za tri ipo godine.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 13.01.2019
00:09

Пословно, финансијски, да, али у фудбалском смислу лоше. Што је најгоре, ово је, вероватно само почетак. Све указује да ће се у европске квалификације са потпуно новим тимом, а то неће да ваља.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 13.01.2019
00:26

Nadam se da nece biti to sto pricas.Ovo je dobar posao nema sta da se zameri i moze da se pokrije i pokrice se sa Milunovicem sigurno e sad videcemo sta nosi buducnost sto se tice ostalih igraca,iskreno se nadam da nisi u pravu.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 13.01.2019
17:29

Веома бих волео да нисам у праву. Јер, прави новац доносе само прави резултати у Европи а за које је потребан уигран тим.

avatar
ddr16
Sunday, 13.01.2019
00:31

ne znam sta ukazuje na to,vidis da otkako je miloje trener uglavnom smo zadrzavali okosnicu ekipe,ne mozes da ocekujes da ne prodajemo igrace uopste,posebno kad im neki klub ponudi uslove kao sto je degenek dobio.
ako je za degeneka iznenadjenje onda odlazak krsticica nije uopste jer je vec godinu i po ovde i realno niko nema zelju da dozivotno igra u jsl,a na njegovom mestu dovedeni su vec causic i vulic. takodje su vec dugo u klubu i rodic,stojkovic i jos par igraca i ne bi bilo cudo ako bi neko od njih otisao jer su u godinama kad mogu da zarade u inostranstvu dosta vece pare. tako su prosle god odlazili i kanga i boaci,donald,le talek pa su uvek dolazile adekvatne zamene (ako ne i bolje),na kraju krajeva zivimo od prodaje igraca tako da ovo nije uopste cudno,posebno jer je dosao milunovic kao jedan od najplacenijih igraca u klubu i sigurno nije planirano da sa platom od 400k sedi na klupi

avatar
Südkurve München
Sunday, 13.01.2019
00:00

Terza madjijo, da te nema, trebalo bi te izmisliti