Terzić otkriva - Četvorica dolaze, jedan odlazi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.12.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Crvena zvezda ima nameru da bude još jača, hoće li to biti nakon odlaska najboljeg napadača?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda polako počinje da razmišlja o transferima koji će se dogoditi u januarskom prelaznom roku, tome će se posvetiti još više nakon derbija protiv Partizana na stadionu u Humskoj.

Ipak, već sada u klubu dosta toga znaju, imaju i odlične ponude za pojedine igrače.

"Mislim da nije realno da neke igrače posle ovakve jeseni zadržimo, odlasci su realni. Zvezda uvek ima obevezu da igra dobro i da pruža dobre rezultate, pa ćemo na tim pozicijama dovesti još kvalitetnije igrače", istakao je Mitar Mrkela.

Svakako, fudbaler koji ima najveću šansu da napusti Crvenu zvezdu jeste Ričmond Boaći.

"Moguće da će nas napustiti Ričmond Boaći za koga imamo konkretnih ponuda, ali osim njega, mislim da neće biti više promena i odlazaka. Nikada se ne zna, ali sa četiri igrača koje dovodimo, sigurni smo da će na proleće Crvena zvezda biti jača nego što je bila jesenas", rekao je Zvezdan Terzić za "Blic TV".

Mirko Ivanić, član BATE-a, i Milan Jevtović, fudbaler Rozenborga iz prethodne sezone koji je bio na pozajmici iz Antalije, su već neko vreme na meti Crvene zvezde o čemu se ranije i govorilo. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejanera2
Sunday, 10.12.2017
00:17

Prodati Boacija, Kangu, Srnica, Donalda, Rikardinja, Gobeljica, Bainovica.... Prvu troicu ako moze da se uzme koja lepa lova, Donalda zato sto imamo Krsticica, Jovicica i Racica na toj poziciji a ne zato sto je los a ovu zadnju troicu zato sto nista nisu pokazali. Zadrzati LeTaleka (produziti mu ugovor) jer je uz Savica nas najbolji stoperski par. Bekovi su nam odlicni. Na levoj strani sredine imamo Radonju i Adzica pa nam ni tamo niko ne treba a jedino nam skripi na desnoj strani gde em Srnic slabo igra em nemamo nikakvu zamenu (Milic bas kad mora)! Sto se napada tice Pesic, Joveljic i taj neki koi bi dosao bilo bi sasvim dovoljno

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Saturday, 09.12.2017
21:27

prodavati kangu samo ako smo sigurni da se vraca katai...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 09.12.2017
20:15

Da se nadovezem na prosli komentar, ako je ikako moguce, moja najveca zelja je prodati Kangu i Boacija, a vratiti Kataija obavezno i Vieiru, ako ne dobru zamenu za njega.. I Bog da nas vidi

avatar
GlasRazuma
Saturday, 09.12.2017
19:50

Misljenja sam da dva igraca treba prodati pod hitno a to su Kanga i Boaci. Uzeti 4 milke za Boacija je odlicno a da ne pricam o 6 ili 7 milki...to bi bilo brutalno dobro. Kanga je konstantno u padu forme,odnosno,imao je jedan dobar period i to kvalifikacijama koji je trajao mesec dana....sve pre i posle toga je malo od igraca koji bi trebao da bude duša tima. Nemamo vise ni neku preku potrebu za Donaldom sobzirom da imamo pored njega dva ozbiljna zadnia vezna ( Jovicic,Krsticic) Mislim da bi sa Ivanicem ili Djuricicem na mestu Kange dobili mnogo vise. Dovesti ozbiljnijeg spica umesto Boacija,narvno,sad je prilika da se odresi kesa za pravog spic igraca i tu ne treba stedeti. Potrebna je alternativa za Stojkovica.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 09.12.2017
20:21

Prodati Kangu a dovesti Kataija, posao veka!

avatar
GlasRazuma
Sunday, 10.12.2017
12:46

Dobro bi nam dosao Katai,ali mozda na mestu Srnica !!! Ipak je on igrac koji vise igra po boku nego na poziciji centralnog veznog.

avatar
sef9
Saturday, 09.12.2017
19:48

jedan odlazi dolaze cetvorica jel to neka sprdacina opet gomilanje i na leto raskidanje ugovora na nasu stetu ne shvatam to koja je to logika da mi je znati

avatar
Korner Pixi G00000L
Saturday, 09.12.2017
18:14

.....veliki milioni u Zvezdinu kasu pristizu.

avatar
Korner Pixi G00000L
Saturday, 09.12.2017
18:02

Menadzeri po Ricmonda Boacija na Marakanu stizu veliki milioni u Zvezdinu kasu stizu. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 09.12.2017
15:55

Prodati Boacija za dobre pare, nikako ispod 5 milke, Evropa mu je digla cenu sad, ali za ono sto je promasivao.... Dovesti napadaca ili pustati Pesica u prvi tim, a dati sansu Joveljicu. Sve u svemmu nikoga vise ne prodavati sem Boacija, a dovesti tih 4 igraca ako su kvalitetni.

avatar
Ponos Srpskog naroda
Saturday, 09.12.2017
17:11

Prodacete ga vi za 5 miliona,ali dinara.

avatar
paok
Saturday, 09.12.2017
17:25

Boaci jeste dobar igrac ali kako mu je Evropa bas toliko digla cenu. Dao je samo jedan gol a promasio barem 6-7 zicera, ipak je on napadac i morao je jos koji da da.

avatar
FOREVER
Saturday, 09.12.2017
13:49

EKIPA KOJA DOBIJA NE MENJA SE!!!

avatar
Стефан Б.
Saturday, 09.12.2017
13:33

Mirko Ivanić je strašan igrač. Njega treba dovesti.

avatar
Korner Pixi G00000L
Saturday, 09.12.2017
13:12

Sad nam je lakse da krojimo tim kad je u nas sponzorski pul usla i UEFA. Nadam se da ce od sledece godine UEFA biti nas generalni sponzor na dug period. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 09.12.2017
12:48

Srnića i Donalda prodati jer možete najlakše zakrpiti te pozicije, sa Kangom i La telekom produžiti ugovor i na kraju i njih prodati na leto.

avatar
Don Silvio
Saturday, 09.12.2017
12:31

Ja bi prodao i Kangu a onda vratio Kataija

avatar
Zeljko Trisic
Saturday, 09.12.2017
12:08

Prodaju najboljeg a dovesce jos bolje igrace, ovo ima samo u crtanom filmu. Kako ces za 200k da dovedes boljeg napadaca od onog kojeg prodajes za milione? Da je taj koji dolazi bolji doveli bi ga ovi sto hoce Bocu, ili oni neznaju da posluju a Zvezda ima bolje skaute od bogatih klubova

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 09.12.2017
17:34

Naravno da ne znaju,vidis da ne znaju

avatar
CZYNWA
Saturday, 09.12.2017
11:49

Glupo je gomilati igrace, kojih imamo sasvim dovoljno. Bocko ako ode, zamjena mu ne treba, tu je Pesic, a Jovelja da bude drugi spic, decko zasluzuje sansu. Krilo je jedina pozicija na kojoj bi mogli dovesti nekoga i to ce biti Jevtovic. Ivanic jeste odlican, ali nema smisla imati i njega i Kangu, isto vazi i za Djuricica, sto znaci ako dodje jedan od njih, Kangu treba prodati. Ako iko da ikakve pare za Racica pustiti ga, necemo se ovajditi od njega. Rikardinja mi je zao, dobar je igrac, ali treba se rijesiti njegove plate i pustiti ga. Ostatak tima ne bi mijenjao, osim sto bi raskinuo ugovor sa Kahrimanom (nema smisla davati dobru platu trecem golmanu). Bainovica i Adzica poslati na pozajmicu, nema smisla da trunu na klupi.

avatar
MarkoSi
Saturday, 09.12.2017
11:36

Adžić je pokazao da se na njega mora ozbiljno računati i bila bi prava šteta da mu se ne pruži veća minutaža (možda ne na krilu već na Kanginoj poziciji). Ako ode Boaći,logična zamena je Pešić,a minutažu bi trebalo dati Joveljiću koji ne kuca na vrata prvof tima već ih maltene ruši. Realno je da ode Boaći (da minute dobije Joveljić), Kanga se čini mi se zasitio Zvezde i na njegovo mesto može Adžić. Realno je da ode i Srnić pa je tu možda potrebno pojačanje. Meeni je lično najdraži Donald i voleo bih da ostane,a i ako ode,tusu Krstičić,Jovičić i Račić.

avatar
Milan Capkunovic
Saturday, 09.12.2017
15:10

Kolko znam, Pavkov je na pozajmici Radnickom iz Nisa, ne znam kad ce se on vratiti, al mozda moze i na njega da se racuna, cim on u Radnickom uspeva da bude medju najboljim strelcima lige, znaci da nesto on vredi. Za Pesica nisam siguran da moze da bude prava zamena za Boacija, mislim da nema on taj kvalitet za Evropu, a za Joveljica i Pavkova cemo tek da vidimo.