Terzić objasnio zašto ne treba porediti rezultate Zvezdinih košarkaša i fudbalera

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
14:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Navijači Crvene zvezde silno žele da pored sjajnih košarkaša vide i fudbalere crveno-belih u elitnom evrpskom takmičenju, ali postoji jedna bitna razlika, ujedno i ogromna prepreka u ostvarenju te želje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

I dok Zvezdini košarkaši ove sezone impresioniraju Evropu fenomenalnim igrama u Evroligi, fudbaleri crveno-belih i dalje čekaju neku novu priliku za kakav-takav evropski iskorak.

Prošlog leta im to nije uspelo, narednog će pokušati ponovo, samo je pitanje da li kroz kvalifikacije za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Ali, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da je ''zlonamerno'' porediti rezultate košarkaša sa učinkom fudbalera crveno-belih. Za takav svoj stav ima i konkretan razlog.

''Ako po budžetu niste među 300 klubova Evrope, sa kojim pravom tražite da budete među 32 na sportskom terenu?! Košarkaški klub Crvena zvezda je po budžetu u top 20 evropskih klubova'', podseća Terzić, a prenosi ''Informer''.

On takođe dodaje da se raduje uspesima ekipe Dejana Radonjića, ali i ističe da se košarka ''ozbiljno igra u samo tri držae u Evropi'', kao i da naša košarkaška reprezentacija ima dugu tradiciju osvajanja trofeja i medalja na najvećim takmičenjima, za razliku od fudbalske.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Monday, 06.02.2017
19:39

Ma ok to al sto ne stvoriste neki jak finansijski klub ili bar stabilan a ne 25 godina ista prica. Do sad se pametnim radom mogao napraviti tim jacine bar Anderlehta, Kopenhagena, AZ ili slicno. A ne ova vreca za udaranje po kvalifikacija. (Zamolicu komsije da ne skacu jer nisu ni oni bolji.)

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 06.02.2017
16:37

Pa realno jeste u pravu. U LS zagarantovano mesto imaju 22 tima,a ostalih 10 su tipa Arsenal,Leverkuzen,Sevilja,Napoli,Monako,a iz ovog drugog dela Salzburg,Dinamo Z.,Plzen,Legija,Anderleht,nije bas realno ocekivati da cemo ispred njih biti,ali kao prvak Srbije je realno ocekivati da udjemo u LE,jer trebamo pobediti prvaka Gibraltara i prvaka Malte maltene,e za to vec ne sme biti opravdanja

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.02.2017
16:35

Терзићу ово да је Звезда по буџету и топ 20 европских клубова је највећа глупост коју сам од тебе чуо. Па немамо ми тајни буџет Терзићу. Код нас се све зна јер ништа не кријемо.

avatar
Samo Barsa1
Monday, 06.02.2017
15:45

Igrali Evropu ili ne, nasa zelja je da Grof ostane.

avatar
Monday, 06.02.2017
15:34

Ma daj bre Terzicu uzeo si sav novac od sponzora namenjen sportskom drustvu (znaci Fk, KK, OK...) za fudbalere i jos popuješ kako KK ima veci budzet? Sram te bilo...nVerujte, informacija je proverena, kk od gazproma nema ni dinar sve je u fk!