Terzić o četvorici koje je Stanković tražio da ostanu!

Autor: Beta Beta
petak 10.01.2020.
13:26
Izvor: Beta

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da u zimskom prelaznom roku neće biti dolazaka novih fudbalera, već samo odlazaka zbog previše igrača u timu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvenu zvezdu je napustio Marko Marin, a o tome Zvezdan Terzić kaže da bi Zvezda trebalo da gleda u svoje dvorište i da može da bude još bolja.

"Odlazili su mnogi veliki igrači, pa je Zvezda bila bolja, nastavila je da živi, pobedjuje i osvaja trofeje. Ne treba biti zabrinut. Ostali smo uskraćeni za jednog majstora, ali ćemo fizički biti potentnija ekipa", rekao je Terzić.

Direktor crveno-belih je naveo da novi trener ekipe Dejan Stanković želi da zadrži četvoricu igrača El Fardu Bena, Miloša Vulića, Marka Gobeljića i Milana Rodića.

"Njih četvorica po svaku cenu moraju da ostanu", istakao je Zvezdan Terzić.

Kada je reč o novom treneru, Terzić je kazao da želi da Stanković bude dugoročno rešenje.

"Stvarno smo srećni svi u klubu što je došao Stanković koji je jedan od naših najboljih igrača. On kreće kao da je nula, što znači da veruje u sebe, u ovaj igrački kadar. Mi ćemo kao klub stati iza njega. Želimo da on bude dugoročno rešenje", rekao je Terzić.

Kada je reč o ciljevima, Terzić je naveo da je još rano da se govori o Evropi, a da Zvezda mora da se ponaša kao da nema 11 bodova prednosti u Super ligi u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 10.01.2020
16:09

Ja se slazem u potpunosti sa zeljom Dekija Stankovica.

avatar
Man united
Friday, 10.01.2020
15:00

Гобељић да остане по свау цену? Куку нама!