Terzić ''namirisao'' Partizanovu slabost, a Đukić baš tu vidi veliku snagu!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.02.2018.
20:18
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Da li je ovo Đukićev indirektan odgovor generalnom direktoru Zvezde koji je pre par dana komentarisao prelazni rok u Partizanu?

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

''Partizan je, realno, slabiji nego jesenas. Otišao je Everton, koji je bio srce tima, davao ritam ekipi, a nije došao niko. Ivanović iz naše lige...'', rekao je, između ostalog, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a preneo ''Alo'' u četvrtak.

Međutim, Partizan je danas pokazao da ima adekvatna rešenja na poziciji koju je do sada pokrivao Everton Luiz i da se od Saše Zdjelara i Danila Pantića u tandemu mogu očekivati velike stvari na proleće.

To se može zaključiti i na osnovu izjava trenera Partizana Miroslava Đukića posle današnje pobede nad Teplicama (2:0)

"Vrhunski igrač, koji sve radi pametno. Uvek je na pravom mestu. Pravi lider. Dobro postavljen, vodi ekipu. Dobili smo pravog igrača'', hvali Đukić Zdjelara, a ništa manje pohvala nije dobio ni Danilo Pantić.

"Odličan! Panta je igrač koji nam daje pametne lopte. Razigrava tim. Poseduje veliki potencijal. Momci su odigrali na visokom nivou'', naglasio je Đukić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.02.2018
14:57

ja ne znam zasto neko ko je imao fudbalsku karijeru kao Djukic spusta sebe na nivo da odgovara nekom ko ima Interpolovu kriminalnu karijeru kao Terzic ...

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 04.02.2018
00:34

Ma doktor prolupao načisto od onolikih miliona. Gde su mu ti majstori Donald Tramp, Le TELE, Boćko i slični? Jedino Partizanova deca Radonjić i Pešić najviše vrede a ona kninska pobegulja od golmana kad bude vadio lopte iz mreže na derbiju, ima da doživi Oluju u crno-beloj režiji 😂😂😂😂😂😂

avatar
Sunday, 04.02.2018
11:52

Brate, sta ti bi da napises to na kraju...

avatar
Monday, 05.02.2018
10:15

Boze, oprosti mu...

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 05.02.2018
01:38

Zato što su ovi iz Knina najveće kukavice koje se najpre pobune pa se onda uplaše i prave traktorijadu i brukaju Srbiju i sve nas Srbe iz SRBIJE. Puno poštovanje imaju samo naši iz RS za hrabrost što su ostali da brane svoja ognjišta i oni su heroji. Oni koji su odbranili svoje a ne oni koji čim zagusti tutanj.

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 04.02.2018
00:20

Jako lepo su delovali u tandemu danas i nadam se da je Jevtovic sada korak blize klupi.