Terzić: "Milojević fokusiran samo na Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.12.2017.
11:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor crveno-belih uverava navijače da trener Vladan Milojević ostaje u Zvezdi barem do kraja sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević ostaće na klupi vicešampiona Srbije barem do kraja tekuće sezone.

Tako glasi poruka generalnog direktora lidera domaćeg prvenstva povodom medijskih spekulacija da bi Olimpijakos ili FS Srbije mogli da "vrbuju" Milojevića.

"Sa Milojevićem niko nije razgovarao na tu temu. On je trener Crvene zvezde i fokusiran je samo na nju. Svi ti napisi medijski su zlonamerno plasirani sa ciljem da se destabilizuju naši odnosi koji su izvanredni", rekao je Terzić za "Novosti".

Crvena zvezda još uvek nije osigurala šampionsku titulu, ali generalni direktor crveno-belih tvrdi da će Milojević ostati u klubu i da će sa njim na čelu ekipa nastaviti da se priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ne dolazi u obzir ni da razmišljamo o tome. Maksimalno smo posvećeni prolećnom delu prvenstva, kao i kvalifikacijama za Ligu šampiona, za koje će pripreme početi u junu, što se kalendarski poklapa sa svetskim prvenstvom", ističe Terzić.

Prethodnih dana grčki mediji su pisali da je Olimpijakos zainteresovan za Vladana Milojevića, da tokom nedelje na izmaku pojavila se informacija da bi trener Crvene zvezde mogao da preuzme reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Sunday, 24.12.2017
19:04

Miloju treba sto duze zadrzati u Zvezdi. Takav trener vredi zlata.

avatar
ZubA
Sunday, 24.12.2017
13:50

Taman pomislih evo top sezona, imamo valjanog trenera i necu da brinem bar jedno dobre 2-3 godine. A ono mi se sve cini sada da ce od sledece godine biti opet sve ponovo od nule, novi trener, novi igraci. Ovo nema smisla. Hocemo li uspeti bar jednog trenera da zadrzimo na duze staze.

avatar
Povratak kralja 66
Sunday, 24.12.2017
13:17

Kako ti znaš da će zvezda igrati kvalifikacije za LŠ? Treba vas zbog toga izbaciti u beton ligu.

avatar
aleksbn
Sunday, 24.12.2017
12:25

Čovek već računa da je titulu uzeo. Baš kao i prošle godine...

avatar
Korner Pixi G00000L
Sunday, 24.12.2017
12:17

Ako si im rekao bravo Terzicu.