Terzić konkretno o pojačanjima, ovako će izgledati prelazni rok u Zvezdi!

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.01.2019.
13:05
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga je već urađeno.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas su započeli pripreme za nastavak sezone, a direktor kluba Zvezdan Terzić govorio je o tome kako će izgledati zimski prelazni rok.

"Ciljevi i očekivanja su isti, pripreme za odbranu titule i da posle 12 godina osvojimo duplu krunu. Nemamo pravo da se opuštamo, bez potcenjivanja Radničkog i Partizana znamo da nas očekuje teška borba za titulu.

"Mi smo igračima preneli da odlazaka na leto neće biti, ko odlazi otići će na zimu, tako da će Miloš Degenek morati da prelomi. Juče sam razgovarao sa njim, ima fantastičnu ponudu iz Saudijske Arabije i mislim da će prihvatiti tu ponudu u narednih nekoliko dana. Ipak, nikad se ne zna. Dolazak Milunovića je bio jasan znak da će neko od štopera da ode iz kluba. Radimo planski."

Što se ostanaka tiče, Terzić je jasan.

"Milan Borjan i Vujadin Savić sigurno ostaju, o Jirki će odlučiti Milojević, ali mislim da će ostati u Zvezdi. Ima fantastične fizičke predispozicije, u klinici kažu da dugo nisu videli takvog sportistu."

"Sa Rodićem ćemo razgovarati, ponudićemo mu saradnju, ali ima zainteresovanih klubova i može se desiti da ode. Tu je već godinu i po dana, ostavio je sjajan utisak i ušao u reprezentaciju. Imamo malog Aleksu Terzića koji je spreman da ga zameni, ali ako Rodić ostane, dobrodošao je."

"Neke stvari ćemo rešavati do 26. januara, imamo pet-šest igrača viška, ali rešavaćemo u hodu. Naš je posao da kupujemo jeftino i da prodamo skupo kako bi Zvezda živela, tako da ne treba da čudi eventualni odlazak Degeneka posle šest meseci."

Objasnio je i situaciju oko Nenada Krstičića.

"Za Krstičića smo znali da ima opciju otkupa ugovora za 500 hiljada evra, mi smo želeli da je poništimo i dogovorimo saradnju. Bili smo blizu, ali je na kraju ipak prelomio da ode u Grčku."

"Odbijali smo brojne ponude za Marina, Bena, Boaćija i Borjana. Nemamo potrebu da prodajemo, dolazi nam druga rata naplate za Pešića od Arapa i nema potrebe za odlascima. Nadam se da će klub doći u situaciju da igrači odlaze samo zato jer su oni nezadovoljni minutažom, a ne iz potrebe."

"Nećemo dovoditi nikog da ne bismo pravili problem Milojeviću, eventualno ako bude nekih odlazaka na bočnim pozicijama, ali još uvek ne znamo. Očekuje nas miran prelazni rok", zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 11.01.2019
17:51

interesuje me samo koja je budala trazila boacia!?

avatar
babaroga
Saturday, 12.01.2019
01:07
avatar
Srpska Bosna
Friday, 11.01.2019
15:24

Kako Milunovic moze da bude zamena za Degeneka,pored stopera koji je visok kao Savic treba nam.neko kao Le Talek ili Degenek koji su bolji sa loptom,a ne jos jos jedan visoki. Terza malo smo zapostavii odbranu daj saberi se u napadu smo prejaki

avatar
Trajke
Friday, 11.01.2019
18:04

Slažem se,Milunović i Savić imaju slične karakteristike,treba nam neka brzina,pored te visine...

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 11.01.2019
21:05

Malo se ne slazem s tobom. Degenek jeste odličan,ali netreba bežati od visokih igrača u odbrani.Treba se setiti ,u bivšj Jugi Dinamo Z. Oni su imali dva visoka igrača u odbrani, Miljkovića i Blaškovića.NJima je bilo nemoguće dati gol.Sve lopte u 16 su oni pokupili.Kada se izvodio korner oni su tu gospodarili.Šta će biti u Zvezdi videćemo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 11.01.2019
15:03

Zvezdan Terzic u Zvezdi radio dobar posao samo ptravi igrac u Zvezdu dobro je dosao.

avatar
Scofield93
Friday, 11.01.2019
14:33

Ako već imamo tih 5-6 viška, a Degenek prihvati ponudu, trebali bi da odu onda i Meleg, Sumaila, Stojiljković, možda i Hajdin!

avatar
Real Only
Friday, 11.01.2019
14:16

Niko mece moci da ode na leto? Ma da, kako da ne. Klubovi su tad najaktivniji i svaki igrac tada dobija bolju ponudu.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 11.01.2019
17:27

Ne,izjavice da ce prodati bilo koga za koga stigne ponuda od 2 miliona i time smanjiti cenu svojim igracima,a bukvalisti vi ste stvarno najgori!

avatar
UGASICE SE partizai
Saturday, 12.01.2019
19:47

Kako ne govori,eno Lev kaze ne da nijednog igraca ispod 300m,pa onaj iz Napolija,to svi rade,mislis da klub koji planira da ulozi eto tipa 5m eura u Bena na primer,nece proveriti u kakvom je stanju Zvezda kao klub,da li im trebaju pare,pa naravno da ce proveriti i onda ce videti izmedju ostalog da klub nema zelju nikoga da prodaje i od starta ce im biti jasno da jeftino nece proci. To ti je kao i kod cenkanja,UVEK je najbolje reci svoju cenu,jer onda cenkanje pocinje od te cene.

avatar
Real Only
Saturday, 12.01.2019
13:56

Ne, nego treba a cuti i da ne izjavljuje ovakve gluposti. Sta, kao on je najpametniji, niko u Evropi ne govori takve stvari. Na takav nacin mozes samo gnev igraca da navuces.