Terzić ''grmeo'' na Partizan i sudije, a šta kaže Vučelić?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.05.2017.
21:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nekoliko sati posle konferencije za novinare na Marakani, na kojoj je Zvezdan Terzić žestoko opleo po Partizanu i pojedinim arbitrima, usledila je i prva reakcija iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veoma ljut bio je Zvezdan Terzić zbog ''sudijskih nepravdi'' koje su po njegovom mišljenju učinjene Zvezdi u mečevima sa Voždovcem i Partizanom, ali i zbog ''Partizanovog vesnika'' od pre nekoliko dana, kada je napravljena paralela između nekadašnjeg Obilića i današnje Zvezde.

Terzić se pritom uvredljivo izrazio o autoru pomenute emisije na TV Partizan, ali i došao do zanimljivog zaključka kako je Zvezda stigla do duga od oko 50 miliona evra, koliko je on zatekao po dolasku na Marakanu.

''Poturaju onu budalu koja vodi Partizan TV i koja ispriča laži i bljuvotine da sakrije njihov lopovluk koji traje 25 godina. Toliko traje pokušaj urušavanja Crvene zvezde.

Ne zaborvite da je u poslednjih 25 godina Crvena zvezda osvojila samo osam titula, jer je devedesetih godina Partizan jahao na projektu u vreme tadašnjeg premijera, a posle na projektu Tomislava Karadžića.

Znamo koliko su neregularnih utakmica odigrali, o čemu su svedočili njihovi igrači i rukovodioci.

I oni se sada pozivaju na kalčopoli, oni koji najmanje prava imaju da pričaju o moralu, oni koji su osvedočeni lopovi. Oni koji su činili sve da Crvenu zvezdu dovedu do 50 miliona evra duga'',
izjavio je, između ostalog, Zvezdan Terzić, a preneo zvanični sajt Crvene zvezde.

--
--

Na sve ovo, usledila je, bar za sada, veoma kratka reakcija iz Partizana, od strane predsednika kluba Milorada Vučelića.

''Novosti'' prenose njegov stav da ne želi da nastavlja polemiku sa generalnim direktorom Crvene zvezde.

''Ne prepoznajem se u tim rečima Zvezdana Terzića i samim tim nema nikakve potrebe da se upuštam u bilo kakve polemike. Mislim da ni sportu, ni bilo kojoj društvenoj sferi nije primeren takav rečnik, pa shodno tome ne želim ništa da repliciram ili objašnjavam bilo šta nekome ko tako priča i sagledava situaciju'', zaključio je Vučelić.

Podsetimo, tokom večeri je i Sudijska komisija postavila nekoliko ''nezgodnih'' pitanja čelnicima Partizana i Crvene zvezde, na koja odgovori iz Humske i Ljutice Bogdana ne bi smeli da izostanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 09.05.2017
11:30

Gde je onaj bio posle Vojvodine?

avatar
Tuesday, 09.05.2017
09:44

Zato što to i nisu bili nacionalistički povici protiv Vojvodine, fudbalera Vojvodine, ili stručnog štaba. Znaju ovi iz FSS veoma dobro kome je namenjena pesmica, a što se kazne tiče, ne sumnjam da ćemo je dobiti i to na poslednjoj utakmici u sezone… da ne bi ni ove godine mogli proslaviti titulu, nego da čekamo jesen, kao i prošli put, ali i kao protiv Metalca.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
09:44

Ej, oni pokradeni u večitom derbiju, a nama se ne sudi penal skoro 25 godina. Na poslednja tri derbija su šutnuli na gol 5 puta, zajedno, stvorili tri prilike za gol, zajedno. Postigli dva gola, prvi iz gol-auta. Sa druge strane, Partizan je postigao pet golova, imao bar još deset odličnih prilika, a po igri odučio ove iz Zvezde od fudbala. Terzane, laži druge, nas ne možeš!

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 09.05.2017
07:35

Gospoda kao što su Vučelić I Terzić bi trebalo da budu na istom mestu da imam nekog zakona na Brdovitom Balkanu...

avatar
zekile
Tuesday, 09.05.2017
00:19

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali sa malo vise kuture i dostojanstva.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 08.05.2017
23:31

Doktor prvo govori novinaru kako će PODNETI ostavku a malo kasnije govori PONUDIĆE ostavku! Totalno prolupao jednostavno ga je Partizan ubio u pojam. Poslušajte pažljivo vrlo zanimljivo! Komedija od konferencije 😂😂😂😂

avatar
Zoran Vukic
Monday, 08.05.2017
21:56

Terzicu oladi i bezi iz fudbala istina te boli

avatar
Monday, 08.05.2017
21:53

Ne odgovarajte im, samo ih tužite, a Željko Pantić neka samo iznese činjenice da cela Srbija vidi: kakvog generalnog direktora ima Crvena zvezda, kako se ponaša na KZŠ, kako naziva novinare, kako zabranjuje pitanja, kako odgovara na pitanja postavljena treneru i ponižava ga pred svima, a navodno je KZŠ predstavljanje novog trenera, kako namešta obrve hemijskom, -Na ČEGA Crvena zvezda liči-, kako se bahatio, ponižavao i vređao Partizan do juče, slavio i naredne 4 titule, a kako mu danas nešto smeta, kako je Srđan Obradović sudio deci i kako se iživljavao nad njima, kako je Sudijska komisija ćutala 640 dana i 70 kola, skoro cele dve sezone im ništa nije smetalo jer je zvezda bila prva, e sad su se setili da ih je neko zvao.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 08.05.2017
21:48

Doktor je u pravu za sve. Činimo sve da uništimo zvezdu i pokrali smo je naravno. Piksi je bio naš koji je izvlačio Milione i Lukić je bio naš pa bre ovako ni Hitler nije nameštao Šalkeu titule.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 08.05.2017
21:30

Ovo se zove gospodski odgovor! Sledeće šta očekujem je pozivnica za proslavu Titule u Humskoj Zvezdanu Terziću da ga samo tako dovedemo do ludila da pukne ko luftbalon. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Ponos Srbije
Monday, 08.05.2017
21:37

Nista nije gotovo dok se ne zavrsi decak

avatar
indija durot
Tuesday, 09.05.2017
09:17

Polako sine moj

avatar
Monday, 08.05.2017
21:27

Odlazite obojica iz nasih zivota sa sve vazurama i ostalim fakturama, djavo vas odneo...