Terzić: "Evropa videla moćnu Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.11.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prezadovoljan je generalni direktor FK Crvena zvezda slikom koja je poslata u svet tokom sinoćne utakmice sa Liverpulom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Magično veče priredila je Crvena zvezda svojim navijačima tokom sinoćne utakmice, ali je pošteno reći da velika zasluga za spektakl koji je viđen na "Marakani" pripada i ljudima koji su bili na tribinama najvećeg srpskog stadiona.

Zbog toga ne čudi što dan nakon trijumfa nad Liverpulom u atmosferi o kojoj piše Evropa generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pun zadovoljstva svodi utiske.

"Svedoci smo vraćanja kluba na stare staze uspeha. Videla je Evropa moćnu ekipu, moćnu Crvenu Zvezdu, neverovatno vođenu od strane Vladana Milojevića i njegovih saradnika. Osećala se prethodnih dana neverovatno pozitivna energija i kao da smo svi u klubu verovali u ovu pobedu", rekao je Terzić za klupski sajt.

Crveno-beli su nakon dva ubedljiva poraza u Parizu i Liverpulu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i savladaju vicešampiona Evrope pred 50.000 navijača.

"Šesti novembar biće zauvek obeležen crveno-belom bojom. Momci su pokazali koliko mogu i da im je mesto u Ligi šampiona, da im je mesto u društvu najboljih. Pokazali su da možemo sa svima da se nosimo, čekaju nas još dve utakmice i zato nećemo ovde stati", poručio je generalni direktor šampiona Srbije.

Zvezdan Terzić je poručio da je sa slavljem već gotovo i da od danas klub i ekipa nastavljaju sa predanim radom kako bi i nastavak sezone bio obeležen uspesima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Wednesday, 07.11.2018
23:35

Zvezda ponos Srbije

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.11.2018
18:12

Evropa je videla evropsku Zvezdu u glavnom gradu Srbije.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 07.11.2018
16:23

Bravo doktore Terza, munjo, legendo... svaka ti cast