Terza otkrio Zvezdine planove do kraja prelaznog roka, Milojeviću napravljen problem!

Autor: Beta Beta
sreda 28.08.2019.
15:20
Izvor: Beta

Ko odlazi iz kluba, za čime se traga?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je ekipa oformljena i da javnost ne treba da očekuje velike promene do kraja prelaznog roka i početka grupne faze Lige šampiona.

"Zvezda je davno oformila tim. Imamo po dva igrača na svakoj poziciji i nema potrebe za velikim očekivanjima. Dolasci će biti u skladu sa odlascima. Zvezda ima dobar tim, nema ni na jednoj poziciji loše rešenje. Ne treba nam niko, puni smo na svim pozicijama", rekao je Terzić novinarima.

Zvezda će igrati Ligu šampiona i tema razgovora sa Terzićem bila je pojačavanje tima za to takmičenje.

"Dovođenje još iskusnih, kvalitetnih igrača bi ugušila prostor. Nema potrebe. Sigurno nećemo biti lak protivnik u grupnoj fazi Lige šampiona. Ne očekujte velike promene. Lakše je dovesti igrača sada kada Zvezda igra Ligu šampiona, naravno. Ali, Zvezda je digla zahteve i hoće kvalitetne igrače. A, oni koštaju, skupi su. Mnogo igrača se nudi, Zvezda je u situaciji da bira", kazao je Terzić.

Zvezda će otkupiti ugovor Miloša Degeneka od Al Hilala za milion i po dolara.

"Do kraja februara treba da se izjasnimo, milion i po dolara je otkupna cena. On je pokazao igrački i ljudski kvalitet i karakter, da može da nosi teret Crvene zvezde"
, naveo je direktor crveno-belih.

Nije želeo da govori o imenima, ali je naveo da bi mogao da dođe brzi krilni fudbaler, ne i napadač.

Zvezda na mestu špica ima Milana Pavkova, Tomanea i Ričmonda Boaćija.

"Napravili smo problem treneru Vladanu Milojeviću za koga da se odluči, ko da mu bude prva devetka", rekao je Terzić.

Terzić je naveo da je prodaja najboljih igrača bila opcija samo u slučaju da se ekipa ne plasira u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

"Nećemo po svaku cenu prodavati igrače"
, istakao je Terzić.

Najavio je odlazak Bena i mogući Boaćija.

"Ben odlazi, a pitanje je šta će biti sa Boaćijem, ima mnogo interesovanja i za njega. U skladu sa tim ćemo se ponašati", rekao je Terzić.

Istakao je da "nema te cene" za koju bi klub pustio Marka Marina.

"Razgovaramo često, mnogo vremena provodim sa njim. Pravi lider, vođa, pametan momak koji je postao ljubimac navijača. Odavno kvalitetniji igrač nije bio na našim terenima. Ako se ja budem pitao, Marin će do kraja karijere ostati u Zvezdi", rekao je Terzić.

Dodao je da je izvestan i ostanak Milana Rodića.

"Nemamo ponudu, niti je u planu da ide. Ali, tržište je živo. U slučaju da dođe dobra ponuda, možda će i otići. Voleo bih da ostane, izvanredno igra i potreban je Zvezdi", naveo je direktor Zvezde.

Najavio je da će se tokom sezone pružiti šansa mladim igračima, prvo Njegošu Petroviću, Veljku Nikoliću i Nikoli Krstoviću, a od januara i Strahinji Erakoviću i Gavriću.

Bilo je reči i o statusu trenera Vladana Milojevića, koji treću sezonu vodi ekipu Zvezde.

"Voleo bih da ostane do kraja karijere. Uradićemo sve da on ostane i posle juna, naravno da ćemo da mu ponudimo novi ugovor. Nadam se da ćemo postići dugoročan dogovor. Videćemo, Srbija je zemlja u kojoj se ne može dugoročno planirati", rekao je Terzić.

Kada je reč o imenima potencijalnih pojačanja, Terzić je rekao da niko iz kluba nije razgovarao sa Filipom Mladenovićem, dok nije želeo da otkrije da li je Aleksandar Čavrić želja do kraja prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 28.08.2019
22:35

Nista ja tu ne bih menjao. Neka ode Žule, Ben i Boćko i to je dovoljno. Imamo kvalitet za ovu sezonu i bez njih. Ako se bas pojavi neki majstor za neke razumne novce ok, tipa mali Randjelovic iz Olimpijakosa uzeti ga momentalno!

avatar
neme
Wednesday, 28.08.2019
21:23

Boacija se resiti Pavkovu resiti egzistenciju zasluzio je covek Ben da uzme lovu arapima i dovesti ozbiljnog spica od 3 milke para fala bogu ima.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 28.08.2019
20:11

Licno ne bih nikoga dovodio vise vec da se jos vise smanji taj dug. Postava je dobra za uzimanje titule i grupna faza LS nam je puna kapa

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 28.08.2019
19:58

glupo je pametovati sad kad smo prosli presrecan sam , ali mi nemamo igru ne spojimo pet pasa ,mislim da nam igrac poput kange nedostaje koji bi trazio loptu da iznese i proigra , mi smo u zadnje pet utakmice igrali cetri puta nereseno i jednom izgubili , a prosli smo zahvaljuci taktici i dosta sreci

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 28.08.2019
22:23

Ispada da treba da prodamo Marina i vratimo Kangu...

avatar
Man united
Wednesday, 28.08.2019
22:50

Играч попут Канге? Шта је Марин онда?

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 28.08.2019
19:55

igrac tipa kange nam je potreban

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
16:25

Terzicu ucini sve da se onoj stoki sto su bacali petarde i palili balje na sinocnoj utakmici definitivno zabrani pristup na stadion Zvezde.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
16:10

Terzicu tebe mrze samo oni sto ti zavide jer si za njih izmislio fudbali.

avatar
magister
Wednesday, 28.08.2019
16:02

Često sam ovde imao običaj da komentarišem Terzića sa izrazitim osećajem odbojnosti. Sad, kad pogledam unazad, mogu samo da se - poklonim i da kažem: Bravo! Svaka čast!

Ne znam šta je Terzić radio ranije u životu, ali novine jesu pisale svašta, pa je, koliko se sećam, bio i na interpolovoj poternici. Zamerao sam što je Neko u Zvezdi okupio ljude sa dosijeom. Sad, posle nekoliko ozbiljnih koraka u pravcu povratka Zvezde na veliku scenu, ne bi bilo pristojno da se ne pohvali njegov rad. Čestitam i Zvezdi i Terziću i Džaji. Bravo majstori!

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 28.08.2019
20:10

Svaka cast, zelim da i vi dobijete nekog ko ce da zasuce rukave i radi a ne da kuka na sve i svakoga

avatar
Amar Zornic
Thursday, 29.08.2019
02:08

Kao covek sigurno ne vredi i sigurno nije cvecka al je uradio posao u CZV toliko dobro da mu svi moramo iskazati postovanje , srecno sutra

avatar
magister
Thursday, 29.08.2019
01:38

To jeste problem, ali koga imamo i zašto je pitanje koje bi moglo da bude predmet loših vibracija. Vi ste se ozbiljno pokrenuli i to je zaista sjajna stvar, bravo. Da, bilo bi dobro za srpski fudbal da i Partizan krene...

avatar
Man united
Wednesday, 28.08.2019
15:53

Ех, кад би Марин остао до краја каријере, то би била фантазија. Наш мађионичар. Прави Делија!

avatar
Markic85
Wednesday, 28.08.2019
15:43

Moze biti nekom simpatican ili ne ovakav ili onakav ali cinjenica da C.Z igra trecu sezonu u Evropi a ispadala je kada se samo setim od Kairata pre par sezona, nije bilo struje, na rubu propasti... skidam kapu, naklon za rezultat ! ! !

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 28.08.2019
15:30

Savrseno. Ako ostanu Degenek i Rodic, to je odlicno. Desno krilo jedno dobro, ako moze kvalitetan stranac, ako ne, onda moze domaci igrac tipa Cavric za rotaciju. Ako ode Boaci, ostaju nam Tomane, Pavkov i Krstovic, sto mislim da je dovoljno.