Tek ćemo ga gledati - Potpredsednik Partizana progovorio o svojoj ulozi u TV seriji

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.11.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sinoć je iznenadio mnoge, ali ovo mu nije bilo prvo glumačko iskustvo.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ako ste sinoć gledali najnoviju epizodu serije ''Senke nad Balkanom'' videli ste na delu i aktuelnog potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, a posle brojnih reakcija pristalica crno-belih na društvenim mrežama, danas se i sam Vuletić oglasio tim povodom.

U izjavi za ''Mondo'', Vuletić je otkrio da mu ova uloga nije debitantska i da je ranije već imao glumačkih iskustava, za koja je i nagrađivan.

''Ja sam se amaterski bavio glumom tokom gimnazije i imao sam priliku da sa teatrom šabačke gimnazije osvojim dve velike nagrade... Tokom bavljenja glukom u gimnaziji odigrao sam nekoliko zanimljih uloga, recimo ulogu Drobca u predstavi 'Putujuće pozorište Šopalović', za koju sam i dobio nagradu'', objasnio je Vuletić.

Ono što je najzanimljivije u celoj priči, to je da će lik koji u pomenutoj seriji igra Vuletić, biti aktuelan i u drugoj sezoni ''Senki''.

''Već je dogovoreno produženje ovog lika u drugoj sezoni u kojoj će se Bjelogrlić pozabaviti okolnostima i ubistvom Aleksandra Karađorđevića u Marseju", otkrio je Vuletić.

Naravno, ni ova priča nije mogla bez pominjanja Partizana, a Vuletić je to učinio u svom stilu.

''Senke nad Partizanom su otklonjene i u tom pogledu moja uloga je da nikada ne dozvolim nikada da se Partizan zasenči. Verujem da ću u dobroj meri nastojati da svaku senku koju bi mogla da se nadvije nad Partizanom, otklonim na vreme'', zaključio je Vuletić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr.p
Tuesday, 28.11.2017
08:46

Jel' pričao na latinskom?

avatar
Poznavalac
Monday, 27.11.2017
15:07

za drugo i nisu,neka idu u glumce,pozorista jer sa fudbalom nemaju nikakvih dodirnih tacaka,,i vuletic i vucelic pa i ilijev nije mnogo bolji od njih..