Tedić u Zvezdi? Evo šta on kaže o toj opciji!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2020.
23:59
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Talentovani napadač na meti šampiona, da li će na leto zaista doći do ovog transfera?

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Pre nekoliko dana počele su spekulacije u medijima da bi Crvena zvezda mogla da na pozajmicu angažuje talentovanog Slobodana Tedića iz Čukaričkog, čiji je ugovor već otkupio Mančester siti za tri miliona evra.

Ipak, dvadesetogodišnji napadač je ostao do kraja sezone kao pozajmljen igrač u Čukaričkom, a navodno Zvezda želi da po sličnom principu Tedića dovede u svoje redove.

Slobodan Tedić je večeras gostovao na TV Arena Sport i tom prilikom je prokomentarisao informacije o potencijalnom transferu u Zvezdu.

''Čuo sam prošle nedelje, imali smo neki trening i pojavila se informacija u medijima da je moguć potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu. Naravno da mi imponuje što tako veliki klub želi da me dovede na pozajmicu, ali na meni je da odigram još ove četiri utakmice plus Kup za Čukarički najbolje što mogu, da spremim glavu za to, pa da vidimo šta ćemo posle toga'', izjavio je Tedić.

Sa ''Građanima'' Tedić ima potpisan ugovor do juna 2024. godine, a tokom ovog gostovanja otkrio je i kada je prvi put saznao za interesovanje Sitija.

''Protiv Radnika iz Surdulice smo igrali, na Brdu, tadsam prvi put dobio informaciju da me gledaju. Nisam imao pritisak, bio sam opušten, dao sam i gol, a posle meča sam se video sa tim čovekom. Rekao mi je da treba da dođem za desetak dana'', otkrio je Tedić.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 21.05.2020
08:52

Mrkela nemoj da ti padne na pamet da dovodis u Zvezdu igrace da ih razigravamo za neki drugi klub. Ne mogu da verujem da si ti jos uvek u Zvezdi posle svih onih promasenih i preskupih transfera.