Tavambina podrška Đukiću

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.10.2017.
00:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Napadač Partizana stao uz svog trenera u trenucima kada deo navijača zagovara njegovu smenu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nezadovoljstvo tog dela navijača posebno je bilo izraženo u nedelju, u finišu utakmice protiv Bačke (3:1), ali napadač Partizana Leandre Tavamba smatra da su pravi ''Grobari'' uz Partizan i kada mu ne ide najbolje.

''Pravi navijači Partizana biće čvrsto uz ekipu i kada ne ostvarimo najpovoljniji rezultat. Videli ste kako su nas pravi “Grobari” bodrili protiv Bačke. Oni nam daju vetar u leđa i veoma su zaslužni za naš uspeh'', izjavio je Tavamba, a prenosi ''Blic''.

Govoreći o onim najžešćim kritičarima sa tribina, Tavamba poručuje da neće uspeti u svojoj nameri.

''Uvek postoji i deo publike koji je nezadovoljan, ali ne mislim da će tih hiljadu momaka koji su nezadovoljni našom igrom uspeti u nameri da smene Miroslava Đukića.

On je dokazani stručnjak i njegov kvalitet se nikada ne sme dovesti u pitanje. Bio je strašan igrač, a sada je fantastičan trener. Vodio je klubove u jednoj od najjačih liga i verujem da će ispuniti sve ciljeve sa Partizanom koje je zacrtao.

Držimo sudbinu u našim rukama na svim frontovima i siguran sam da ćemo biti uspešni'', poručio je Tavamba i naglasio da ''obožava Partizan'', uz nadu da će i ova sezona biti šampionska za crno-bele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Stanković_fb
Thursday, 26.10.2017
08:19

Pa idi onda! :)

avatar
skoneee????
Wednesday, 25.10.2017
11:25

I ti a i on zajedno u paketu n . . .adio

avatar
DR DRE
Wednesday, 25.10.2017
08:39

Tih hiljadu? Pre ce biti da je jos samo 500 ili 1000 njih za njegov ostanak na nasoj klupi i to su ti preostali gledaoci na stadionu. Sram te bilo, Leandre!!!