Tavamba zna šta je Sumin najveći problem u Partizanu, a šta kaže o svom mogućem transferu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.02.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

U razgovoru sa portparolkom Partizana Biljanom Obradović, Leandre Tavamba se dotakao nekoliko veoma zanimljivih tema.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija polako privodi kraju pripreme na Kipru, početak evropskog proleća već se ozbiljno približio, a kako sada stvari stoje, Leandre Tavamba će i u nastavku sezone predvoditi napad Partizana.

Prelazni rok na Zapadu je okončan krajem januara, ali i dalje postoji mogućnost da se za njegove usluge zainteresuju i pojedini bogati kineski klubovi.

Ipak, on je i dalje sa crno-belima i u intervjuu za TV Partizan uverava da je srećan u ovom timu.

''Pre svega, srećan sam što igram fudbal, srećan zbog Partizana, navijača i drago mi je što sam ovde. Nije mi toliko bitno da li će biti transfera, ili ne, to zavisi od Partizana. Dokle god sam u Partizanu, biću i dalje srećan'', istakao je Tavamba.

Tokom priprema na Kipru, snažni napadač Partizana je cimer sa Sejdubom Sumom, najskupljim pojačanjem crno-belih koji tek treba da u potpunosti opravda novac uložen u njegovo angažovanje.

Tavamba smatra da je najveći Sumin problem u Partizanu - komunikacija.

''Mislim da je problem sa Sumom to što ne može da komunicira na više jezika kao ja. Teško mu je da komunicira sa svima. On je dobar momak i ako mu pomognete da nauči srpski ili usavrši engleski, komuniciraće sa svima kao što to ja činim'', objasnio je Tavamba.

Biljana Obradović ga je, između ostalog, upitala i da li zna da je bivši košarkaš Partizana Boris Dalo poželeo da dobije njegov dres.

''Nisam to znao, ali sad kada znam, pokušaću da pronađem način da se organizujemo'', poručuje Tavamba i dodaje:

''Kao što sam više puta rekao, ovaj tim je kao jedna velika porodica. Srećan sam što sam ovde'', naglasio je Tavamba.

Kompletan razgovor sa njim možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:15

Svoj PRAVI posao, naravno.

avatar
Miloš1976
Tuesday, 06.02.2018
10:56

Šta god bilo,ostao ili otišao,ovaj momak je jedan od retkih koji pleni skromnošću,na zemlji je, ne umišlja da je Bogom dan.Hajde što ga cigani pljuju,ali nisu mi jasni tzv navijači Partizana koji ga nazivaju drvetom i sl?Onakvu tehniku za tako krupnog čoveka nisam skoro video na našim terenima.Ko ne vidi koliko znači za našu igru stvarno bi trebalo da razmisli da počne da prati kriket.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:15

Moze to i obrnuto da se posmatra, njegov posao ce sada raditi drugi ljudi, a on svoj ne obavlja na najbolji nacin. Treba nam bolji, efikasniji, bogami i brzi napadac u krajnjoj liniji.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
10:47

Uvek me ocara veliko Biljino poznavanje engleskog. Problem sa Sumom je sto nije bistar kao ja:-) I kako sad moze da kaze da nije problem sto ce ostati ovde kad je pre samo nedelju dana pricao drugacije? Tale surovi:-)

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 06.02.2018
16:48

hoce covek u epl pa to ti je haha

avatar
Tuesday, 06.02.2018
19:02

Mozda je mislio na kompjutersku firmu:-D