Tavamba zna šta je falilo za pobedu

Autor: Milovan Longinov
subota 30.09.2017.
10:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Napadač Partizana i dalje u šoku zbog poraza.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izgubili su od ekipe Dinamo Kijeva rezultatom 3:2 u drugom kolu Lige Evrope, iako su na poluvremenu vodili rezultatom 2:0.

Heroj Partizana uz golmana Stojkovića bio je napadač Tavamba, koji je bio asistent kod prvog i strelac drugog pogotka, ali on ističe da je u drugom poluvremenu presudilo neisukustvo i odsustvo navijača.

"Ušli smo u meč s velikom motivacijom. Bili smo skoncentrisani i postigli smo dva gola. Šta se dogodilo u drugom poluvremenu? Nemam reči, ne mogu to da opišem. Možda je u pitanju nedostatak iskustva. Moramo da izvučemo pouke iz ovog poraza. Imamo još četiri utakmice i potrebno je da pružimo maksimum u tim mečevima", rekao je Tavamba i dodao:

"Totalno bi bilo drugačije da smo imali pomoć navijača, naročito u drugom poluvremenu: da nas guraju. Ostvarili bismo bolji rezultat, sigurno", istakao je Tavamba, a prenosi Žurnal.

Dobra vest za Partizan jeste da će u narednom meču na svom terenu imati pomoć navijača, pošto ističe kazna od strane UEFA.

Crno-beli u naredna dva duela igraju protiv albanskog Skenderbega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Saturday, 30.09.2017
13:18

Sad cemo Protiv Skenderbega da odigramo sa navijacima i nek nam je bog u pomoci da dobijemo samo 3 utakmice bez navijaca, bolje to nego da nas izbace na 2-3 godine iz evrope. To je u najavi, zato sto smo ograniceni, samo par dana nakon sto je bila vest o pomoci Kelnovih navijaca nezbrinutoj deci navijaci Zvezde su napravili tucu u Nemackoj, to je nas mentalitet

avatar
Povratak kralja 57
Saturday, 30.09.2017
10:57

Desilo se to da smo bili osim bez navijača i bez trenera, oni su pak imali na klupi trenera koji je povukao odlične poteze i preokrenuo utakmicu uz pomoć glavnog sudije jer im treći gol sigurno nije regularan, a ništa od toga ne bi njihov trener mogao da je Kravec dobio zasluženi drugi žuti karton. Njihov trener je uvideo da ga je zaslužio pa se uplašio da ne ostane bez igrača odmah zamenio nakon 1p, a naš trener je čekao da izjednače da bi menjao, a dočekao je poraz. Možete svi da lupate glavom zašto i kako ali samo zbog našeg trenera i njihovog sudije (pretpostavljam da pomoćni nije imao nameru već da nije video minimalni ofsajd i pratio instrukcije UEFA-e da se pusti igra što je u redu jer je ofsajd zaista bio minimalan ali je prekršaj nad Miletićem bio očigledan).

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 30.09.2017
13:25

Hahahahahah 😂😂😂😂 a mukice,shvati da ste nebitni na svetu,a i u srbiji jer nemate ni igrace ni istoriju ni navijace

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 30.09.2017
16:34

Sro ne navijas za Lece imaju dosta vecu istoriju i ne dice se porazima 😂😂😂

avatar
Povratak kralja 57
Saturday, 30.09.2017
14:06

Vi imate sve lažno, a to shvatate jednom godišnje, krajem maja :D

avatar
Manager
Saturday, 30.09.2017
10:44

Ništa nije falilo, samo smo se uplašili kao najgori jadnici i onakvom igrom bismo izgubili i sa još 5 golova, sva sreća pa smo imali Stojketa