Tavamba u petak postigao het-trik u subotu došao na košarkašku utakmicu i dao izjavu koja će oduševiti navijače Partizana

Autor: Pavle Knežević
subota 15.12.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net

Kamerunac u Pioniru gledao KK Partizan i pričao o sezoni u Saudijskoj Arabiji.

instagram.com/tawamba89
instagram.com/tawamba89

Povezane vesti

Leandre Tavamba briljira u Saudijskoj Arabiji, pošto je u 12 kola sezone postigao 11 golova i deli prvo mesto liste strelaca sa Bafetimbijem Gomisom. Nekadašnji centarfor Partizana postigao je u petak het-trik u trijumfu svog Al-Tavona nad Al Feihom.

Samo dan kasnije, kršni Kamerunac našao se u dvorani Aleksandar Nikolić na utakmici Partizan-FMP i pristao na kratak razgovor o za sada sjajnoj sezoni.

"Mislim da su uslovi transfera bili jako dobro i to mi je bila dobra motivacija. Grupa koju imamo dole je sjajna, ista kao kakvu smo imali u Partizanu, sa mnogo solidarnosti među igračima, sa administracijom kluba, sa trenerima…Mislim da ono što sada imamo u smislu rezultata je zbir svega toga što smo skupili i stvarno je dobro tamo. Jako sam srećan svime što sam do sada postigao", rekao je popularni Tava za naš portal.

Al-Tavon je vezao četiri pobede i izbio na treće mesto, koje vodi u kvalifikacije za Azijsku ligu šampiona. Ekipa ima pet bodova manje od drugog i osam od prvog tima, ali i utakmicu manje.

Tavamba Ozegovic

Nego, otkud Tavamba na košaraškoj utakmici?

"Obično imamo dva slobodna dana, ali ja sam tražio još jedan jer sam morao da dođem ovde da završim nešto privatno. To je i bila prilika da dođem i pogledam utakmicu jer je Paritzan deo mog života i uvek će biti", rekao je Leandre Tavamba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
23:49

Steta sto je u losem drustvu:-D

avatar
trifun
Sunday, 16.12.2018
09:03

Pa i tebe niko ne zove u društvo Partizanovih navijača,niti ih ineresuje tvoje mišljenje al ti dolaziš nepozvan,a nepozvanom gostu mesto iza vrata.Toliko o lošem društvu.