Tavamba, supruga mora da bude u Humskoj protiv Jang Bojsa!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.11.2017.
10:54
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Leandre Tavamba postiže golove ove sezone, do sada ih ima na svom kontu 13 u sezoni.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najubojitiji napadač Partizana ove sezone jeste Leandre Tavamba, snažni fudbaler iz Kameruna koji je do sada u sezoni postigao 13 golova.

On je u razgovoru za "Žurnal" otkrio nekoliko detalja, odakle crpi motivaciju za igru u poslednjih par mečeva.

"Supruga mi je u Beogradu već mesec dana i veliko mi je zadovoljstvo zbog toga, jer nije lako biti sam posle treninga i utakmica. Otkad je došla, svaki put sam bio strelac! Očigledno, naučio sam lekciju: moraću stalno da budem sa ženom da bih pogađao u kontinuitetu", rekao je Tavamba za "Žurnal".

Novinar ga je upitao i da li je čuo za ponudu koja je stigla iz Italije za njega, ali koja je odbijena, a on je odgovorio da ga se to ne tiče jer ima važeći ugovor sa Partizanom i da je profesionalac čije je da trenira i da daje sve od sebe.

"Imam ugovor sa Partizanom i nastaviću da na terenu dajem sve od sebe. Klub je odbio ponudu i nije bilo potrebe da pričaju sa mnom. Mi smo prethodno razgovarali o mojoj budućnosti i čini mi se da je njihova odluka ispravna. Ja sam profesionalni fudbaler i moje je da poštujem važeći ugovor", istakao je Kamerunac.

Navodno je stigla ponuda od 2,5 miliona evra za Tavambu, ali je ona odbijena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Tuesday, 14.11.2017
12:16

Neverovatno skroman i normalan lik,pa iz svake njegove izjave izbija mirnoća,razum..Umesto da se posvađa sa upravom jer ga ne puštaju,čovek ćuti i radi i zna da ako bude nastavio ovako biće još boljih ugovora i boljih klubova..

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 14.11.2017
23:47

realno nam igra zavisi od njega posto niko drugi nemoze da povuce neke konkretne poteze na terenu .......... kad on igra, partizan igra