Tavamba se uzda u svog čuvara i vernog pratioca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
00:03
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac fudbalskog kluba Partizan poručuje da bi mu bilo jako drago ukoliko sutra baš on bude strelac gola koji će crno-beli morati da postignu da bi ostali u igri za plasman u 1/8 finala Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas od 19 časova gostuju ekipi Viktorije iz Plzenja u revanš susretu šesnaestine finala Lige Evrope.

Nakon beogradskih 1:1 crno-beli moraju da postignu najmanje jedan gol da bi ostali u trci za plasman u sledeću rundu takmičenja.

"Mogu da budem zahvalan načinom na koji sam odigrao prvi deo sezone, a danas je Partizanu moj gol potrebniji više nego ikad. Bio bih jako zadovoljan ukoliko mi pođe za rukom da ostvarim ono što se od mene očekuje. Nadam se da ću pokazati svoje najbolje izdanje i pomoći ekipi da se plasira u narednu rundu takmičenja", rekao je Tavamba za "Partizanov vesnik".

Kamerunac je pogodio u prvom meču, bio je strelac nekoliko važnih golova za crno-bele u Evropi, a za svoj saldo zahvaljuje i Bogu koji ga u pravo vreme stavlja na prava mesta.

"Ja sam od ljudi koji zaista veruju u Boga i mislim da me nagrađuje za svu posvećenost, ljubaznost i sreću koju darujem drugim ljudima. Srećan sam što je uvek uz mene i što me stavlja na pravo mesto u pravo vreme. Nadam se da će se sutra dogoditi tako nešto", poručio je Tavamba.

Revanš susret u Plzenju na programu je od 19 časova, a prenos je obezbeđen na prvom kanalu Radio televizije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke