Tavamba se družio sa navijačima i uputio im važnu poruku

Autor: Darko Mitrović
subota 18.11.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ono najbolje tek sledi?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najbolji strelac Partizana ove sezone, Kamerunac Leandre Tavamba juče se družio sa navijačima crno-belih, potpisivao im dresove, a u izjavi za TV Partizan tim povodom izrazio je veliko zadovoljstvo što je dobio takvu priliku.

''Mislim da su za nas uvek posebni momenti kad smo sa navijačima. Veoma sam srećan što sam sa njima ovde. Nadam se da i oni uživaju kao i ja'', istakao je Tavamba u razgovoru sa Biljanom Obradović.

Crno-bele sutra očekuje prvenstveni meč sa Javor Matisom u Ivanjici, a onda i ključni dvoboj u Ligi Evrope, protiv Jang bojsa u Humskoj.

''Mislim da je svaka utakmica važna za nas, jer ako želimo da odbranimo trofeje, u trci za Zvezdom, moramo da pobeđujemo u svakoj utakmici. Sada nam je najvažnija utakmica u Ivanjici.

Nadam se da ćemo tamo prikazati maksimum, jer nam je to i priprema za narednu utakmicu sa Jang bojsom, učinićemo sve da usrećimo naše navijače'', izjavio je Tavamba i na kraju uputio poruku navijačima pred meč u četvrtak.

''Pozivam sve naše navijače da nas masovno podrže kako bismo se kvalifikovali za sledeću fazu takmičenja u Ligi Evrope'', poručio je Tavamba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke