Tavamba pakuje kofere: ''Titula je mrtva''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.04.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

Kamerunac svestan da je vreme za rastanak sa Partizanom.

Sportske/Pavle Knežević
Sportske/Pavle Knežević

Povezane vesti

Leandre Tavamba ostvario je u Partizanu nešto što će sigurno pamtiti čitavog života - osvojio šampionsku titulu, Kup, igrao u Ligi Evrope, izborio evropsko proleće i zaslužio poziv u reprezentaciju Kameruna.

Veliko je pitanje da li će u nekom sledećem klubu postići i približno ovome, ali sada je sasvim jasno, na leto se rastaje od Partizana i kreće u novi izazov u karijeri.

Snažni napadač je na tu temu, između ostalog, govorio za francuski ''Sofoot'', potvrdivši da i sam ozbiljno razmišlja o odlasku, iako je ugovorom sa Partizanom vezan do kraja 2019. godine.

''Srbi su srdačni, Partizanovi navijači veoma strasni. Osvojili smo ligu i kup prošle sezone. Ipak, ove sezone, titula je 'mrtva'. Mislim da je za mene možda sada vreme da oprobam sreću u nekoj drugoj sredini'',
poručio je Tavamba.

On trenutno ima problema sa povredom zbog koje je propustio par poslednjih mečeva, ali se očekuje da Partizanu pomogne u borbi za trofej u Kupu. Osvajanjem još jednog trofeja, Tavamba bi na pravi način završio svoju jednoipogodišnju priču u crno-belom dresu, a od njegovog potencijalnog transfera, u Partizanu na leto očekuju možda i najveću zaradu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
СрбијаНС
Monday, 30.04.2018
11:58

Титула је мртва!

avatar
Burazer
Sunday, 29.04.2018
22:10

A ko ce njega da kupi?!

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 29.04.2018
22:07

Žalosno je što će poslednju sezonu u Partizanu pamtiti kao najruzniju uspomenu s obzirom da ove godine Partizan nece osvojiti ni jedan trofej.

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 30.04.2018
00:05

Vi koji stavljate negativne lajkove, zar niste svesni da Partizan vise volim od Vas, ali sam surovo iskren. Nazalost, mnogo smo ove sezone gresaka napravili pocevsi od trenera, preko pojacanja i da ne nabrajam.