Tavamba još nije ni otišao, a već najavljuje povratak u Partizan! I tu želju će i ispuniti!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Na ovaj, ili onaj način...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prošao je kompletne pripreme sa Partizanom ovog leta, ali par dana pred prvu utakmicu u novoj sezoni, došlo je vreme za rastanak kamerunskog napadača Leandra Tavambe od ekipe crno-belih.

Kao što smo juče već i objavili, snažni napadač karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, u dresu Al Tavona, a Partizan će od ovog transfera inkasirati 1.4 miiona evra.

Tavamba se na neki način već oprostio od crno-belih na Instagramu, a tokom sinoćnje promocije novih dresova Partizana potvrdio je da zaista odlazi, ali i da će se vratiti u Humsku kad za to dođe vreme.

''Da, vreme je da idem. Odlazim, ali pamtiću Partizan i ljude u Beogradu samo po dobrom. I za klub i za mene najbolje je da odem u ovom prelaznom roku.

Siguran sam i da ću se pre ili kasnije vratiti u Humsku, ako ništa drugo, onda bar da odgledam neku utakmicu. Ovo je bilo posbno poglavlje u mojoj karijeri'', poručio je Tavamba, a prenosi ''Žurnal''.

Nije mogao da izdvoji neki poseban trenutak koji će najduže pamtiti tokom boravka u Partizanu, već je na pitanje novinara odgovorio u skladu sa poznatom pesmom ''Dobro pamtim sve''.

''Želim da pamtim sve, od prvog do poslednjeg događaja, svaki je bio dobar'', zaključio je Tavamba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 10.07.2018
10:51

Igrač ogromnog potencijala, nije uspeo da dostigne ni 50%, verovatno u mnogome zahvaljujući neumeću trenera da ga usmeri. Ali i ovakav, sa tih 50% je duplo bolji od špiceva koji ostaju. Uostalom, o tome govori i matematika.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 10.07.2018
13:43

Jedini napadač Partizana otkad ja navijam za njega, da je mogao da predribla nekog protivnika (2008).
Hvala na svemu Tavamba!!

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
15:35
avatar
Tuesday, 10.07.2018
10:51

NJegovi transferi najavljivani svaki prelazni rok kao Grizmanovi i Nejmarovi, a jedva uspeli nekom da ga prodaju.

avatar
MOE28
Tuesday, 10.07.2018
17:14

Da ne spominjemo kako se najavljivao odlazak Liverpulove rezerve oko koje se premlatise timovi iz Cempionsipa. Najbolji srpski fudbaler posle Nemanje Matica na kraju ni sam ne zna gde ce igrati naredne sezone a jedno je sigurno, sto i on sam zna, da za njega u Liverpulu nema mesta i da su se grdno prevarili oko njegovog kvaliteta pokazanog na polusezoni u srpskom prvenstvu.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
10:34

Koliko ja znam, samo se Pjer Boja vratio od svih stranaca. Njegov zemljak. Tavuna, ne Tavona.