Tanko u Letoniji, "orlići" moraju do čuda ako žele na EP

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.09.2020.
17:52
Izvor: Sportske.net

Predaleko smo od Evropskog prvenstva.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

U sedmoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope mlada reprezentacija Srbije je odigrala 2:2 protiv reprezentacije Letonije u Jelgavi.

Naš tim je nakon prvog poluvremena gubio sa 2:0, ali je uspeo da nadoknadi zaostatak. Ipak, ne i do pobede koja nam je bila neophodna za prolazak na Evropsko prvenstvo.

Već nakon 16 minuta igre domaćin je vodio sa 2:0, u sedmom minutu je Liepa pogodio mrežu golmana Ilića, da bi Regza u 16. minutu povisio na 2:0.

Naš tim je izgledao veoma loše bez nekoliko standardnih prvotimaca poput Vlahovića ili Joveljića, ali se dosta toga promenilo u drugom poluvremenu ulaskom Ivana Ilića i Jovana Vlalukina.

Već u 50. minutu Srbija je smanjila sa 2:1 golom Erhana Mašovića nakon asistencije Zlatana Šehovića.

U 66. minutu penal za Srbiju, a Luka Adžić je uzeo stvar u svoje ruke, gađao visoko pod prečku i doneo našem timu izjednačenje.

baner

Imali smo skoro pola sata za preokret, nekoliko prilika, ali su se Letonci dobro odbranili. Imali su i oni svoje šanse, ali je i golman Ilić reagovao odlično.

U poslednjem minutu utakmice nekoliko dobrih šansi za Srbiju, a na kraju je Šehovićev udarac zaustavio golman Letonaca, dok je Vlalukin pogodio stativu.

Bod koji našoj reprezentaciji ne znači previše jer smo sada predaleko od dva mesta koja vode na EP.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 06.09.2020
05:44
avatar
magister
Saturday, 05.09.2020
14:17

Zašto u izveštaju sa utakmice nema sastava. Apelujem na urednika da sastav (i to ne onaj po brojevima, već po ulogama u timu), pa i ocene koje će dati izveštač, postanu standard u izveštajima. Evo kakav bi mogao biti standard:
vreme i mesto utakmice, naziv stadiona, sastavi ekipa, sa sve izmenama (i naznakom kad su izvršene), sa kartonima kod imena igrača u zagradi - ž. c, sa ocenama za svakog igrača (ako je međunarodna - samo za Naš tim), sa izdvojenim strelcima i asistentima i vremenom u kom su golovi dati. Ako mogu i do statistike o posedu lopte, broju pasova i uspešnih pasova, odnosu u broju šuteva prema golu i na gol, pretrčanim kilometrima (za ekipu) bilo bi super, ali to je statistika koju daju samo na pojedinim prenosima, pa to naravno ne može da bude obavezni deo standardnog izveštaja. Ovo ostalo - može, i ta bi forma bila super informativna.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 04.09.2020
22:13

Pa i sam spisak nam je bio katastrofalan, nisam ni očekivao ništa drugo nego blamažu...

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 04.09.2020
19:17

Bio jednom jedan Savo Milošević koji je bio direktor mlađih selekcija reprezentacije Srbije i imao je 3 selektora. Najstariji Aleksandar Stanojević je igrao s kadetima polufinale EP, srednji selektor je osvojio Evropsko prvenstvo s omladinskom reprezentacijom, a onaj najmlađi slektor je postao prvak sveta sa reprezentacijom do 20 godina i svi su tukli svetske sile poput Nemačke, Francuske i Brazila, a onda su došli neki ljudi zvani zvezdaši da spašavaju srpski fudbal od Grobara. I spasili su ga tako da imaju nameštenu titulu sigurno, a za kup će videti, LE sigurno, a LŠ će videti, a reprezentacije ako se sete sete, ako ne to je bila njihova građanska dužnost da svi osim Partizana koji im i dalje kvari snove budu u funkciji zvezde i njenih uspeha kako na domaćoj sceni tkao i u kvalifikacijama.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 04.09.2020
18:09

Da li neko zna ko su treneri nase A reprezentacije, nase mlade reprezentacije i nase kadetske reprezentacije. Nas fudbal tone sve dublje pod komandnom palicom pocasnog Predsednika. Ljepi sve hoce da drze pod svojom kontrolom pod parolom drz'te lopova. Nezapamceno licemerje.