Talentovani defanzivac napustio Partizan, ostaje u Superligi!

Autor: Beta Beta
petak 25.01.2019.
14:24
Izvor: Beta

Da li su ga se u Humskoj prelako odrekli?

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Partizana Strahinja Bošnjak potpisao je danas ugovor na tri i po godine sa Voždovcem.

Jedan od najtalentovanijih štopera svoje generacije, 19-godišnji Bošnjak je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Zemunu iz Partizana.

"Srećan što sam postao igrač Voždovca, ovo će za mene biti veliki korak u karijeri. Voždovac je poslednjih godina pokazao da je stabilan klub i okruženje u kome mlad igrač može da napreduje. Takođe, u ekipi ima mnogo iskusnih igrača i mogu mnogo da naučim. Jedva čekam odlazak na pripreme sa novim saigračima i početak takmičenja u Superligi. Imperativ je da vratimo Voždovac u gornji deo tabele, jer nam je tamo mesto", rekao je Bošnjak za sajt kluba.

On je dodao da je tokom pauze trenirao, kako bi bio spreman da se priključi punim treninzima u novoj ekipi.

Direktor Voždovca Goran Grkinić rekao je klub dugo pratio Bošnjaka i da je zadovoljan što je mladi defanzivac konačno potpisao ugovor.

"U fokusu nam je da u timu imamo mlade igrače sa reprezentativnim pedigreom, a on će se kao najbolji defanzivni igrač svoje generacije savršeno uklopiti u našu ekipu. Gradimo tim za budućnost i Bošnjakov dolazak je najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu", naveo je on.

Bošnjak je prošao omladinsku školu OFK Beograda i Partizana, igrao je za sve mlađe selekcije državnog tima, a debitovao je za mladu reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Makedonije.

Fudbaleri Voždovca su prvi deo zimskih priprema obavili u Beogradu, a 27. januara će otputovati na dvonedeljne pripreme u Antaliju, tokom kojih će odigrati četiri prijateljske utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Monday, 28.01.2019
14:14

U ovo moderno doba gde je kapitalizam na snazi,smatram da je iz dana u dan sve manji broj trenera koji se zaista pitaju oko transfera,pogotovo u ovim manjim klubovima na svetskom nivou.

avatar
paok
Friday, 25.01.2019
18:43

Trebalo je decku dati sansu ionako nista ne bi izgubili.

avatar
Toledo
Friday, 25.01.2019
17:07

Bravo za upravu!Katastrofa...

avatar
Realan_PFC
Friday, 25.01.2019
16:47

i ko je ovde lud? umesto da se resimo svetozara markovica i gurnemo ovog klinca u vatru, sad ce iskopati nekog prosecnog drugoligasa za pojacanje kad ode markovic

avatar
Čerek B.
Friday, 25.01.2019
16:13

Navijač sam Zvezde ali moram i ovo da prokomentarišem, jednostavno ne razumem ovakve odluke uprave Partizana. U redu da je u pitanju pozajmica jer se procenjuje da momak ne može da ima minutažu u partizanu ali pustiti ga da ode, to je suicid. pogotovo ako se uzme u obzir da su u poslednje vreme za veće pare prodavali isključivo stopere.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 25.01.2019
15:40

Mi cemo uskoro moci da sklopimo tim od onih koje smo pustili da odu za dzabe, a da su imali mesto kod nas bilo kao prvotimci bilo kao rezervisti i igraci u rotaciji- Bogosavac, Stevanovic (mislim na Miladina jer sad pisem samo o klincima iz nase skole Partizana), Glavcic, Petrov, Nisic, Jovanovic, Bosnjak...

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 25.01.2019
15:39

Velika greška sportskog sektora i trenera Mirkovića.Ovo je veći propust nego što je bio sa Bogosavcem.Dečko je izuzetan tehničar,sa odličnim pregledom igre i dugim i tačnim pasom.Ne naseda na finte i savršeno oduzima lopte.Još ako ga ovi iz Voždovca postave na mesto zadnjeg veznog,biće to veličanstven potez.Ovi treneri u Partizanu nemaju procenu ko i na kom mestu može najviše da pruži,već samo u tefter,aha ovaj je bio štoper u mlađim kategorijama i za njih je on štoper za uvek,a Strahinji je tu jedini minus visina ,mada ni to nije presudno(Kanavaro,Maskerano).Nekada su treneri od prosečnih krila(ili viška u rosteru)pravili vrhunske ofanzivne bekove,brze i tehnički doterane.Međutim ,ovde je po sredi nešto drugo,pokloniš igrača privatnom vlasniku,zvanično,a on ti na ruke da bar 100 000 eura,

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 25.01.2019
15:32