Tako to radi pravi gospodin - Evo kako se Đukić oprostio od Partizana

Autor: Darko Mitrović
subota 04.08.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Do nekog sledećeg susreta...

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Posle brojnih najava njegove smene u proteklih godinu dana, Miroslav Đukić to ipak nije mogao da izbegne.

Utakmica protiv Trakaija u Litvaniji (1:1) bila je poslednja za njega na klupi Partizana, odmah po njenom završetku i plasmana crno-belih u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pojavila se informacija da na njegovo mesto dolazi Zoran Mirković, a to se juče i zvanično potvrdilo.

Večeras od 18:30h je Mirkovićeva promocija, a nešto ranije Miroslav Đukić je imao oproštajni susret sa svojim timom i zaposlenima u klubu.

''Sada već bivśi šef stručnog śtaba FK Partizan gospodin Miroslav Djukić pozdravio se sa prvotimcima Partizana i zaposlenima na SC Partizan-Teleoptik pożelevši im plasman u grupnu fazu Lige Evrope'', navodi se u informaciji dostavljenoj novinarima.

Iako se u proteklom periodu sumnjalo da Partizan zbog finansijskih klauzula u ugovoru neće moći lako da ga smeni, na kraju se ispostavilo ono o čemu je Đukić u više navrata govorio - da klubu iz Humske neće praviti nikakve probleme prilikom rastanka.

Ovo je još jedna potvrda da se Đukić od crno-belih rastao u prijateljskoj atmosferi, a generalni direktor Miloš Vazura je juče naglasio da će njemu vrata kluba uvek biti otvorena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 04.08.2018
22:08

Kiza Milinković sam dao otkaz i ni HVALA mu niko nije rekao a sa Đukom smo pogubili živce svi. Kiza kakvu je ekipu imao, on je zgazio Steauu, Augzburg usred Nemačke i AZ u Humskoj još mu je za jedan gol izmakao plasman u LŠ protiv BATE-a. Kiza je pokrenuo ono što je Đukić doveo do kraja PROLEĆE U EVROPI.

avatar
AlexPFC
Saturday, 04.08.2018
21:45

Konte Mario Marko del Tintoreto iz ''Srećnih ljudi'' je italijanski 'gospodin' a Miroslav Đukić španski. Zajedničko im je što dolaze iz ruralnih sredina i obojica su veliki prevaranti. Jedina razlika je što Đukić nije izmišljeni lik. Godinu dana nas je poput elementarne nepogode prilično stvarno unazađivao, demagogijom maltretirao i anegdotama o 'tamo nekom dalekom klubu iz tamo neke daleke zemlje, koji mora da bude efikasniji, bombardovao'. Nikada nije želeo gospodski da prizna da je taj daleki klub iz daleke zemlje zapravo Partizan, klub čiji je on trener i čija je igra direktno od njega zavisila...
Hvala Bogu pa smo ga se rešili jednom za sva vremena, jer ne verujem da će ova aktuelna uprava dovoljno dugo ostati u klubu pa da mu ponovo otvore ta 'odškrinuta' vrata.
Čudi me da 'gospodin' Đukić nije ovekovečen kako se oprašta od Nade kuvarice za koju je tvrdio da će biti mnogo tužna kada bude odlazio. Da li je taj 'gospodin' Đukić ostao dosledan svojim rečima ili je tu ženu samo iskoristio u sopstvene marketinške svrhe? Nebitno je, od sutra sa radnom knjižicom u ruci Miroslav će potražiti uhlebljenje na nekoj novoj adresi. Na tom putu mu želim maksimalnu sreću jer ne mogu da zamislim kako bi drugačije mogao da privuče nekog vlasnika kluba da ga angažuje. Takođe mu želim da sve to ostvari iz mirnoće, pribranosti pa ako je baš neophodno i da obuče radnički kombinezon, onaj isti koji je predlagao nama, i to sve sa ciljem da bi delovao uverljivije a do posla došao lakše...

avatar
Osijek 51
Saturday, 04.08.2018
19:50

Da je gospodin on bi ovo uradio prije godinu dana, isticanje sada nekih nevaznih vrlina je najobicnije licemjerstvo...

avatar
MOE28
Saturday, 04.08.2018
22:31

Prije godinu dana je preuzeo Partizan druze...

avatar
riquelme
Saturday, 04.08.2018
22:52

Decko prosao je grupu sa Partizanom koji je imao drugoligasku odbranu i 50 % slabiju sredinu i napad nego trener pre njega. Pustite coveka vise, zasto da ode i da oprosti lopuzama pare koje ce da dovedu novog i da krive starog trenera za sve...

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 04.08.2018
18:05

Sjajan čovjek, ali nažalost nije išlo sa njim na čelu u posljednje vrijeme. Đuka majstore, sve najbolje ti želim u ostatku trenerske karijere! Vidimo se na tribinama našeg stadiona!

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 04.08.2018
18:02

E jbg,imao si svu podršku sa severa.

avatar
Man united
Saturday, 04.08.2018
22:11

Штета што није остао дуже :D Надам се да ће и Батица бити исто овако успешан :Р