Tako razmišlja pravi vođa - Ovo je Nathova poruka pred put na Old Traford!

Autor: Beta Beta
nedelja 03.11.2019.
15:11
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je danas da je njegova ekipa pod velikim pritiskom, ali da se tako rađaju veliki igrači i timovi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Po njegovim rečima, ima više razloga za oscilacije u igri Partizana, a kao jedan naveo je igranje i u Ligi Evropa. Dodao je da će sve to igrače učiniti još boljim.

"Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš onda nemoj ni da igraš fudbal.

Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto", rekao je Natho za sajt kluba.

Partizan je poražen od Čukaričkog, posle čega je pobedio Vojvodinu u Super ligi Srbije.

"Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo reagovao odlično.

Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili koncentrisani 100 odsto, i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo", kazao je Natho.

Crno-belima sledi gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evropa.

"Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svi igrači moraju da budu svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu", rekao je Natho.

Utakmica Mančester junajted - Partizan igraće se u četvrtak u Engleskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 03.11.2019
23:48

Samo neka igraju svoju igru i biće dobrog rezultata

avatar
REVØLT
Sunday, 03.11.2019
20:19

https://youtu.be/V3b2xDv0sD8 I ovde (ili samo ovde Hahaha) se vidi da nije bio penal, a ne vidim nikakav faul ni nad Sadikom, jedino ako neko (ne) smatra da je on tu bio fauliran drugom nogom, ali, ta noga je negde morala da ode, a lopta je vec bila daleko izbijena.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 04.11.2019
10:44

Svaki start s leđa,pogotovo bezobziran je faul i tu nema diskusije ko je pre došao do lopte,za sobom povlači direktan crveni jer je faul napravljen u obećavajućoj poziciji za gol i to od posladnjeg igrača odbrane. Što se penala tiče i tu je jasno.Sudija upozorava igrača Vojvodine da ne povlači igrača Partizan,a on i pored tog upozorenja čini to pred sudijom, koji je na dva metra od duela. Odbrambeni igrač Vojvodine je ignorisao upozorenje sudije i napravio prekršaj za koji je prethodno bio upozoren da ne čini. Ovo je činjenično stanje,a ne maštarije nekog ostrašćenog navijača.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.11.2019
21:17

Elemenata za penal ima, ali nema intenziteta tako da to nije penal, tu je vojvodina oštećena. Hoćeš da kažeš da je Sadik simulirao? Ako imaš mogućnosti uspori na 0.25 i stavi na HD 1080p - Sadik (prvi) dolazi do lopte, a savijenom nogom u klizećem startu ga igrač vojvodine udara po njegovu kojom je odneo loptu. Da je Sadik malo zakasnio da izbegne start slomio bi mu nogu, ako nije ofsajd crveni je za igrača vojvodine. Kako god, Saničanin je zaslužio crveni još oko 30. minuta.

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
14:44

P.S. I samo da znas da je pre tog (prvog, a zapravo i jedinog) starta bio mali ofsajd Sadika tako da je svaka dalja prica izlisna, a ako pritom nisi shvatio i ako ne znas za koga ja navijam...

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
14:11

SVAKI start? Ovo bezobzirno? Nisi ti onda video bezobzirno. Nikakav prekrsaj nije napravio nijedan od dvojice njihovih igraca, pogotovo ne taj drugi.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 03.11.2019
18:44

Natho svaka cast za razmisljanje, neka se na tebe ugledaju pojedinci Partizana!

avatar
ŠDanilo
Sunday, 03.11.2019
17:00

Natho je tatko. Još da se oporavi LMarković pa da se uigraju.