Tadića još boli prerano ispadanje sa Mundijala

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.07.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Vreme se ne može vratiti, ali ostao je gorak ukus...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije imala je lepu priliku da ostavi dobar utisak na Svetskom prvenstv u u Rusiji, ali takmičenje je završila već posle prve faze.

Ključan je bio šokantni poraz u drugom kolu od Švajcarske (1:2), golom Šaćirija u 90. minutu, pa je protiv Brazila bilo veoma teško za ''vađenje''.

Mesec dana kasnije, Dušan Tadić je u izjavi za ''Blic'' još jednom izneo svoje utiske o učepšću Srbije na Mundijalu.

''Imali smo na Svetskom prvenstvu i dobre i loše momente. Ipak ostaje velika žal i gorčina jer sam uveren da smo mogli mnogo bolje, kudikamo više. Srbija je zaslužila da prođe grupu, u to sam ubeđen. Ne mogu da opišem koliko mi je krivo što se to nije dogodilo'', priznaje Tadić.

On je nedugo posle Mundijala potpisao ugovor sa holandskim Ajaksom, koji će u novoj sezoni imati velike ambicije.

''Presudno je bilo svetlo ime i velika tradicija koju Ajaks ima. To je jedan od najvećih klubova na svetu i imaću posebno zadovoljstvo što su nositi dres Ajaksa. Presrećan sam. Dolazak u Amsterdam je isključivo bila moja odluka, poslušao sam svoje srce.

Ljudi iz kluba su učinili sve da me dovedu. Zahvalan sam im na tome. Neće mi biti teško da se priviknem jer sam ranije uživao u Tventeu i Groningenu. Poznajem kulturu, narod, jezik, filozofiju fudbala'', istakao je Tadić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 29.07.2018
14:49

Ti nisi nista kriv, dao si sve od sebe i bio jedan od nasih najboljih pojedinaca - sebi mogu da zamere samo oni koji nisu pruzili svoj maksimum, a ima ih nekoliko.