Tadić o emocijama, albumu sa sličicama i šta bi bilo kada se ne bismo plasirali na Mundijal?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.10.2017.
14:03
Izvor: Sportske.net

Dušan Tadić je dao opširan intervju za inostrane medije, govorio je najviše o reprezentaciji Srbije.

Epa/Lisi Niesner
Epa/Lisi Niesner

Povezane vesti

Dušan Tadić je dao opširan intervju za "Yahoo sports", govorio je najviše o reprezentaciji Srbije koja se plasirala na Svetsko prvenstvo.

"Sanjao sam o ovom momentu, još od detinjstva. Mi smo to uspeli, kvalifikovali smo se za Svetsko prvenstvo. Kada igrate za svoju zemlju, svi će vas se sećati ako igrate na Svetskom prvenstvu. Sećam se 1998. godine kada smo bili Jugoslavija, imao sam album sa sličicama, sećam se cele postave", rekao je Dušan Tadić.

Srpski as je govorio o toku svoje karijere, od malih nogu do današnjih dana u Sautemptonu, o tome šta je gde naučio i kako je uspeo da postane ovo što je danas.

Jedan deo intervjua je bio posvećen i stanju u srpskom fudbalu, o plasmanu na Svetsko prvenstvo, kao i o nagradi za najboljeg srpskog fudbalera.

"Neverovatan je osećaj kada znate da ćete učestvovati na prvom velikom takmičenju u karijeri. Emocije me obuzimaju kada pogledam fotografije sa poslednjeg meča kvalifikacija protiv Gruzije. Nikada nisam osetio takvu emociju sa nacionalnim timom", iskren je Tadić.

"Nikada nismo osetili ni takav pritisak od trenutka kada sam ja ušao u nacionalni tim. Da nismo pobedili utakmicu protiv Gruzije, mislim da bi nam oduzeli pasoše i rekli nam da se više ne vraćamo. Ozbiljno", rekao je iskreni Tadić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 21.10.2017
15:14

Odradili smo tezi deo posla koji jr bio “moranje “ a sad radtereceno da se pripremimo za SP i da ostvarimo sto bolji moguci rezultat

avatar
Arsen(al)
Saturday, 21.10.2017
16:31

A to je bar da ne budemo poslednja ekipa prvenstva, kao sto je bilo na proslom... Jer realno, sa ovakvim igrom kao kroz kvalifikacije, necemo dalje od 1 boda u grupi, jer ne mozemo imati i tamo srece kao cele kvalifikacije, kad nam u proseku protivnici nisu koristili po 5 100%tnih po utakmici, na prvenstvo dolaze vecinom dobre reprezentacije koje to ne propustaju.

avatar
Mads87
Saturday, 21.10.2017
19:10

Pa kad jedan portugal moze bez pobede da bude prvak evrope onda nas nista nesme iznenaditi.Na SP sreca je ogroman faktor