Tadić ima sugestiju za novog selektora "Orlova"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vezni fudbaler Sautemptona poručuje da jedva čeka novo okupljanje "Orlova", a ima i sugestiju za novog selektora kada je u pitanju pozicija na kojoj sebe vidi u nacionalnom timu.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Nepuna dva meseca nakon što je javno osuo paljbu po selektoru Radovanu Ćurčiću i poručio da neće nastupati za Srbiju dok ne dođe do promene kormilara Dušan Tadić se oglasio i istakao da jedva čeka novo okupljanje nacionalnog tima.

Promena selektora i direktora "A" reprezentacije dovela je do promene statusa veznog fudbalera Sautemptona pa se očekuje da ga Slavoljub Muslin vrati u nacionalni tim.

"Jedva čekam novo okupljanje, kada je sve kako treba ja nisam problem. Nisam bio, niti ću biti, neko ko ne želi da igra za svoju zemlju" kaže Tadić za "Novosti".

Svestan činjenice da su prethodna dva kvalifikaciona ciklusa bila loše odrađena Tadić ističe kako se plasman na Mundijal u Rusiji postavlja kao prioritet svih prioriteta.

"Vreme je da se plasiramo na jedno veliko takmičenje, a odlazak na Mundijal u Rusiji je za nas prioritet. Ali, na SP se odlazi dobrim igrama a ne pričom" ističe Tadić.

Ono što svakako može da hrabri Slavoljuba Muslina pred kontrolne mečeve sa Kiprom, Izraelom i Rusijom jeste odlična forma u kojoj se nalazi Dušan Tadić, a s tim u vezi prvotimac Sautemptona ima i savet za selektora.

"Mislim da sam jedino bio maksimalno iskorišćen kod Siniše Mihajlovića, kada sam i pružao najbolje partije u dresu sa državnim grbom. U Sautemptonu šaram i levo i desno, pa se pojavim iza najisturenijih igrača. Tada sam najopasniji po gol, a i moja dodavanja se lako pretvaraju u pogotke" objasnio je Tadić.

Selektor Slavoljub Muslin uskoro bi trebalo da oformi stručni štab, a potom sledi i objavljivanje reprezentativnog spiska koje svi sa nestrpljenjem iščekujemo, a verujemo i povratnik u nacionalni tim Dušan Tadić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
12:05

Viise puta sam rekao kolika je greska to sto Tadic nije u repki. Pogledajte samo nekoliko njegovih poslednjih utakmica, a znamo i kako igra cele sezone. Drago mi je sto ce ponovo biti u timu.

avatar
JC\'90
Tuesday, 10.05.2016
10:00

Lepo kaze Tadic.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 10.05.2016
18:00

A onda dođe meč reprezentacije, i tadića kao da nema u ekipi, sećam se protiv Francuske u Bgd nije se video 90 minuta, ili protiv danske u Bgd.