Tadić: "Biće nam lakše protiv Rumuna"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.09.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih na terenu protiv Litvanije ističe da će ekipa biti bolja protiv Rumunije.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je uspela da slavi protiv Litvanije sa 1:0, imali smo bezbroj prilika, ali imali su i Litvanci u samom finišu dve odlične prilike da izjednače.

"Mogli smo da postignemo golove u prvom, i u drugom smo imali neke šanse. Pali smo posle promašenog penala, uhvatili su nas par puta, dešavale su nam se greške i oni su to osetili. Moramo da analiziramo situacije, da vidimo u čemu je bio problem. Ne sme da nam se događa ovo protiv ozbiljnijih ekipa. Hvatali su nas na kontre nakon kornera", rekao je Tadić.

On je istakao i da mu nije bitno na kojoj poziciji igra u timu.

"Bitno da ekipa profitira, ja sam deo ekipe i nebitno je na kojoj sam poziciji igrao", rekao je on.

Naša reprezentacija je promašila previše šansi danas i na kraju nije bila kažnjena, Tadić smatra da je velika sreća jer smo igrali protiv slabijeg protivnika na startu.

"Sve što smo promašili je unelo paniku u nas, bez potrebe smo im dali šansu i to ne treba da se dešava, ovo je odlična lekcija", istakao je on.

Smatra i da će biti lakše protiv Rumuna, evo i zašto.  

"Biće lakše protiv Rumuna, nije nam ni podloga išla u prilog, malo je nezgodno na veštačkoj travi. Ipak, mi smo profesionalci, moramo da se prilagodimo na sve uslove", kaže Dušan Tadić.  


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 08.09.2018
15:31

Ni ovde nema komentara? Izgleda da ljubitelje fudbala interesuje samo ono što misle članovi ekipe Lian Sport. Pa onda, treba pitati Nastasića i Milenkovića da ocene utakmicu, Krstajićevu taktiku i sastav... i učinak igrača. Verovatno bi po postavljanju menadžera iz Lian Sporta na mesto selektora zanimanje za reprezentaciju i fudbal uopšte - znatno poraslo. Protiv Rumuna će naravno igrački biti - teže. Verovatno će i Krstajić malo promešati karte, npr: Rajković (Dmitrović) - Rukavina, Milenković (Spajić), Veljković, Kolarov - Matić, SMS (Maksimović) - Tadić, Ljajić, Radonjić - Mitrović (Prijović). Mislim da je prva utakmica pokazala da na mnoge zaista može da se računa, kao i da je Krstajić opredeljen za otvoren, napadački i moderan fudbal. Imali smo i 2 i 3 puta više brzih akcija i šuteva na gol nego na nekim ranijim utakmicama.

avatar
biTan
Saturday, 08.09.2018
10:44

Potpisujem da je on jedini nas igrac koji igra isto i za klub i za reprezentaciju,naklon do poda za ovog momka.

avatar
Gvozdeni1997
Saturday, 08.09.2018
10:20

Prava je uvek bolja