Svi znamo šta želi Zvezdi, a šta je Ibanjez poželeo - Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kad je u pitanju njegova Crvena zvezda, tu dileme nema - titula u Srbiji, pa pravac Liga šampiona (doduše, preko kvalifikacija), ali Zvezdin Lućo misli i na komšije...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ovih dana svi smo se naslušali brojnih novogodišnjih želja i planova za 2016. godinu, a jedna od želja koja je danas privukla pažnju jeste Ibanjezova upućena ''večitom rivalu'', Partizanu.

Zvezdin Argentinac koji se tokom jeseni pokazao kao ogromno pojačanje za ekipu Miodraga Božovića, dao je ''Informeru'' novogodišnji intervju, gde je govorio o sjajnoj atmosferi u ekipi Crvene zvezde, izvanrednoj saradnji sa trenerom Božovićem, uz nadu da će crveno-beli u 2016. ostvariti najvažniji cilj i izboriti plasman u Ligu šampiona.

Tada bi i veliki finansijski problemi bili na pragu konačnog rešavanja, a popularni Lućo dotakao se i Partizanovih posrtanja ove jeseni, koja se nisu kompenzovala ni ''evropskim prolećem'', toliko željenim u Humskoj.

Kako su crno-beli igrali jesenas u Superligi, dovoljno govori i činjenica da su u jednom trenutku bili bliži donjem delu tabele, nego samom vrhu. Ipak, Ibanjez im ne želi da dodatno potonu.

''Voleo bih da su prošli dalje i u Evropi, da se malo više priča o srpskom fudbalu. Tad bismo mogli da kažemo da smo bolji od tima koji zimuje u Evropi. Takođe, ne bih voleo da Partizan ispadne u plej-aut u Superligi. Potrebno nam je što više derbija'', istakao je Ibanjez.

Sam start sezone u kojoj Zvezda obara rekorde po broju pobeda i bodovnoj razlici u odnosu na rivale, nije počeo kako se očekivalo. Crveno-beli su ispali u kvalifikacijama za LE od Kairata, a onda se podigla velika prašina posle utakmice sa OFK Beogradom na Karaburmi, kada je Zvezda od 0-2 posle prvog poluvremena stigla do 6-2 na kraju meča.

Ibanjez odbacuje sve sumnje u regularnost te utakmice, a sada ima i dodatne argumente.

''Tada mi je bilo čudno da slušam. Međutim, mi smo i nakon toga pokazali da smo bolji od svih u ligi, statistika govori sve. Ne možete namestiti 19 utakmica. Eto, i Partizanu smo dali tri gola. Da nije i to namešteno?'', upitao je Ibanjez, između ostalog, u intervjuu ''Informeru''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 03.01.2016
12:31

Pravi sportista. I u pravu je, treba nam vise derbija.

avatar
Petar123
Sunday, 03.01.2016
02:23

Bravo Luco delijo

avatar
svojnasvome
Saturday, 02.01.2016
17:14

Pa ti sto te mamic sutnuo treba da znas da ce ovo biti druga ttitula tog kluba u poslednjih 8 godina...i corava koka....a ne brini za partizan samo gledaj sebe jer vama je partizan godinama unazad jedini evropski tim koji igra grupne faze a s kojima vi igrate fudbal i preko koga vidite evropu

avatar
degrobarizator
Saturday, 02.01.2016
22:15

@svojnamome kad Zvezdu pominjes treba da stanes mirno. Jdna nasa titula vredi kao deset vasih.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 03.01.2016
02:26

Ma da sve nase titule i igranje u evropi u kontinuitetu ne vredi nista...toliko ste slabi u fudbalu bili u ovoj deceniji da ne mozete tu slabost da iskazete kako treba...

avatar
Ako cemo realno
Saturday, 02.01.2016
15:00

Jos nam je sa Partizanom bila jedna od laksih tekmi ove sezone...

avatar
Partizan svetinja
Saturday, 02.01.2016
15:29

Da je abu iskoristio svoje sanse bilo bi drukcije...a posle jedne utkmice jedna lasta ne cini prolece...nista vam to neznaci kad vi videti Evrope necete.Opet cete nad gledati i Evropi toliko dovidjenja

avatar
Partizan svetinja
Sunday, 03.01.2016
11:46

7 godina tuge.......ja o derbiju pricam ....pricam ti da vama se potregu jedna pobeda al mi redovno vas dobijemo tri vezane pobede a vi jednu maksimum tako da pssssss

avatar
Petar123
Sunday, 03.01.2016
02:24

Da baba ima ono sto nema bila bi deda

avatar
Ako cemo realno
Saturday, 02.01.2016
20:18

Da je baba bila deda bili drugacije... Jedna lasta ne cini prolece, ali 19 pobeda za redom govore i vise od toga. Samo se ti tesi, nada poslednja umire :)

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Saturday, 02.01.2016
14:46

Moram da priznam da me je prijatno iznenadila ova i ovakva izjava:-D Ako budete igrali u kvalifikacijama za LS, nisam siguran ni da bi mi bilo toliko krivo i kad biste usli u LS jer jedan takav gigant to sigurno zasluzuje da igra, ali isto tako bih voleo i iste sponzore kao sto ih sad vi imate (ili to ili da bude prodat Telekom pa onda lepo da vas vidim kako cete se snaci, a necete nikako, odmah da vam kazem), i da nas pustite i ne kadrirate nam u FK i KK. Trazio bih i izvinjenje za Partizan sto ste pribegli onakvim niskim udarcima u fudbalu i kosarci jer nasa agonija nije samo nasa sramota, kako ne razumete da je ona itekako i vasa?

avatar
Toni Kroos
Saturday, 02.01.2016
16:03

Nemoj burazeru o sramoti,dosta smo se mi sramotili prethodnih 5,6,7 godina xD

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Saturday, 02.01.2016
18:06

Srecna NG. Necu ja nista, shvatices vec vremenom na sta mislim.

avatar
Ako cemo realno
Saturday, 02.01.2016
17:03

Kad vi prodate poklonjen Zemunelo koji je drzava platila onda kozemo pricati.