Svi putevi vode u Niš - Makabi čeka "pakao" Čaira!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.07.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net

Nišlije će bez ikakve dileme u četvrtak biti dvanaesti igrač Radničkog u revanš susretu sa Makabijem iz Tel Aviva.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Odlično su srpski klubovi startovali ovoga leta u evropskim kvalifikacijama ali se Radnički nakon poraza u Netanji suočava sa velikim iskušenjem.

Od Crvene zvezde i Partizana se očekuje da u Litvaniji overe plasmane u narednu rundu, a svi verujemo da će Spartak odbraniti dva gola prednosti u revanšu sa Spartom.

Sa Nišlijama je situacija nešto drugačija jer ih je Makabi savladao sa 2:0 u prvom meču i sada na red dolazi veliki test karaktera i kvaliteta.

Stratega Radničkog Nenada Lalatovića može da raduje to što će u revanšu moći da računa na igrače koji su zbog povreda preskočili duel u Netanji, ali i činjenica da će tribine stadiona "Čair" biti pune.

Ulaznice su puštene u prodaju u ponedeljak i iz Niša stižu informacije da je potražnja bila velika, te da bi do četvrtka trebalo da bude prodat najveći broj raspoloživih karata.

One se mogu kupiti po ceni od 400 (jug i sever), 600 (istok i zapad) i 1.500 (lože) dinara, a organizator meča očekuje da tribine budu pune i da publika bude dvanaesti igrač Radničkog.

Meč Radnički Niš - Makabi igra se u četvrtak od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke