Svi protiv Stojketa, pljušte kritike!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.11.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj se još oporavljaju od šoka, ali neke odluke su izgleda već donete.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

O čemu se konkretno radi posle neverovatnog Partizanovog propusta u Hagu govorio je za ''Novosti'' prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

Iako je trener Savo Milošević ''preuzeo odgovornost'' i javno priznao da je pogrešio sa izmenama u drugom poluvremenu, izgleda da i dalje može da računa na podršku uprave Partizana, što se da zaključiti iz Vučelićeve izjave na tu temu.

''Mesto stručnog štaba ne dolazi uopšte pod sumnju, neće biti radikalnijih poteza. Niko ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti.

Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola.

Oni su za sedam, osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontrasmeru'', istakao je Vučelić. 

Dakle, rukovodstvo kluba iz Humske neće razmatrati promenu šefa struke, ali kada je u pitanju ''kritička reč'' koju je pomenuo Vučelić, uz Miloševića je od utakmice sa AZ Alkmarom na najvećem udaru javnosti golman i kapiten Vladimir Stojković, zbog velikog kiksa kod prvog gola AZ-a, kada je počeo sunovrat Partizana u ovoj utakmici.

Ni Vučelić ga nije poštedeo kritika, iako ne želi da se pridružuje bilo kakvoj hajci na popularnog Stojketa, koji je do daljnjeg ugasio i profile na društvenim mrežama.

''Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Nije reč o napadu na bilo koga nego jednostavno kritika, ovo nismo smeli da ispustimo'', poručuje Vučelić.

Prvi čovek Partizana zaključio je da je Partizan igrao vrhunski fudbal nekih 80 minuta, da se AZ ''ništa nije pitao'' u ovoj utakmici, ali da u finišu crno-beli ''nisu bili dorasli svojoj igri''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 01.12.2019
03:37

Čovek vam je lepo rekao da vas mrzi, ne znam šta ste očekivali?

avatar
Offside
Saturday, 30.11.2019
22:08

Sve kritike na racun Stojkovica i Milosevica (veliki krivci) a nigde se ne spominje odbrana...Momci setaju,odmaraju u kljucnim momentima meca...Pavlovic ne zna gde ce pre dok je lopta padala,Ostojic gleda loptu a ne igraca.ALO 2 stopera potpuno pogunljena u svom sesnajstercu u kljucnim momentima meca a nose tim celu utakmicu,to nije pad koncentracije nego cist neprofesionalizam pomesan sa neiskustvom igranja ovakvih meceva.Naravno na potpuno odsustvo stopera i njihove reakcije se nadovezuje i Stojkoviceva AMATERSKA greska,igraca koji godinama i iskustvom treba da bude najstabilniji on je ispao najveci amater...Kritike su uvek pozitivne i potrebne ali moraju biti realne!A koliko vidim one su sve suprotno,kritikuje se Stojkovic dok se igrac od 13 mil. evra sakriva a greska je pre svega njegova!I na kraju i najbitnije,gde je tvoja reakcija Savo Milosevicu?Sramota te sto si trener Partizana posle 5-0 a nije te sramota posle ovakvog ispadanja?E zato cu te kritikovati!Zato sto si jak u pobedama a manji od misa u ovakvoj bruci koju ni jedan ozbiljan tim sebi ne bi dopustio!

avatar
Osijek 51
Saturday, 30.11.2019
21:25

Malo, malo ovaj Savo preuzima neku odgovornost, volio bi vidjeti sta to prakticno znaci, da li je to za nekoga paravan...Za uspjeh bi dobio nagradu, a za ovo bilo bi korektno da se odrekne plate, naravno i kompletna uprava jer oni do sada nisu nista zaradaili. Tu ne spada prodaja igraca, to je zasluga nekog drugog...

avatar
Osijek 51
Saturday, 30.11.2019
21:19

Uzasno me nervira komentar onih koji se prisjecaju dobrih, spasonosnih obrana. Oni zaboravljaju sta je posao golmana, pa nisu valjda kiksevi i to ucestali, pa nije on saobracajac, neki kazu nije imao koncentraciju, pazi molim te, a sta je trebao imati. Pa ja sam gledajuci TV bio toliko PRISUTAN na terenu da nisam primijetio da mi je unuce izaslo iz kuce. Ovih dana se navrsilo 60 god. mog navijackog staza i cekao sam kraj utakmice da to proslavim uz trubace, umjesto toga SOK, nesanica, pritisak, sve zbog neke DEKONCETRACIJE. Sramota...

avatar
Osijek 51
Saturday, 30.11.2019
21:04

Zasto se umjesna kritika Stojkovica tumaci kao hajka, pa nije on SVETAC. Treba mu jednostavno reci da nije golman za ambicije Partizana i TACKA. Ako je castan, on ce sam reci treneru da ga zamijeni...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 30.11.2019
15:33

Drz' se Stojke, nedaj da te slome.

avatar
Marija Maja Pajic
Saturday, 30.11.2019
14:57

Izgleda da ste malo zaboravili pravilaa. Utakmica traje 90 i kusur minuta a ne 80.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
14:40

Mi nismo zvezdaši pa da uzdižemo Marina kada predribla sebe i asistira Totenhemu za potop u Londonu, Stojković zaslužuje kritike za oba gola jer je morao i može mnogo bolje od toga, ali ja ne shvatam one koji zaboravljaju njegove odbrane i sude samo na osnovu poslednje utakmice ili na osnovu nekoliko utakmica, pa čak i na onima na kojima je nakon kiksa branio odlično kao u Malatiji na primer. Prvo svi morate da shvatite da Partizan nije ispao zbog Stojkovića ili zbog izmena Miloševića, Partizan je sudijskom krađom protiv Mančester Junajteda u Beogradu doveden u poziciju da mu samo pobeda u Hagu protiv AZ odgovara, a inače bi mu sada verovatno bila dovoljno pobeda protiv Astane kući za prolaz bez obrzira na dva puta 2:2 protiv AZ. Naravno posebno za ovu utakmicu zaslužuju kritike i Stojković i Miloševića, ali i Sadik, i Asano, i Tošić i Suma koji su propustili šanse da reše utakmicu na 2:0, ali da se priča da su oni krivci za ispadanje je totalno netačno. Ako se bavite netačnim analizama dolazite do netačnih zaključaka, donosite nepravilne odluke i kasnije ispaštate zbog toga, a čini mi se da navijači Partizana, uprava i trener upadaju u tu zamku. Ovakav Partizan bi bio dovoljan za prolaz grupe LE da su mu svirana ta dva penala protiv Mančester Junajteda koja su bila očigledna, a ista takva dva su gotovo u istim trenucima dosuđena AZ protiv Astane što je tek paradoks UEFA-e, međutim Partizan očigledno mora bolje nego što je potrebno da bi napravio uspeh. Više od dve godine pišem da je najveći Partizanov problem jer nema realizatora, nema sigurnog golgetera, naravno svi oni u napadu mogu da daju gol, ali niko nije siguran, a igra se tako da se stvaraju po 5-6 pa i više šansi po utakmic. Da ima Leonarda ili takvog strelca Partizan bi se prošetao ovom grupom i sa tom krađom protiv Mančester Junajteda, upravo takav jedan igrač mora na ovaj tim da bude doveden već u sledećem prelaznom roku.

avatar
neme
Saturday, 30.11.2019
14:26

Ja Stojketa nikad nisam smatrao nekim golmanom ali da njega proziva VUCELA pa to je horor. podanik svih gospodara.

avatar
Limenka
Saturday, 30.11.2019
14:06

Sta znaci "preuzeti odgovornost", koje su posledice Savo,koja je tezina reci? Nema je ! Svaki put se junaci sa odgovornoscu. Pa kada si toliko direktan, daj otkaz. To znaci preuzeti odgovornost.

avatar
trifun
Saturday, 30.11.2019
18:14

Savo ide u glumce,to je najnovija vest.A što se tiče kritika na račun ostarelog golmana,reče Savo i osta živ da ga neće zvati na razgovor.Posle se čudimo što se greške ponavljaju,oni i ne vrše analizu odigranih utakmica,po sistemu prošao voz.Da imaju psihologa,rekao bi Savu glumcu da se sa Stojkovićem nešta dešava.Dva puta ista greška i dva primljena gola,zalepio se kod desne stative kao da je juše počeo da igra.

avatar
Milan Teofanovic
Saturday, 30.11.2019
13:01

SRAMOTNO JE NAPADATI STOJKETA ZA FAIJSKO U HOLANDIJI . KOLIKO NAS JE PUTA TAJ COVEK SPASAO PORAZA SVOJIM BRAVUROZNIM ODBRANAMA . KRIVAC ZA ISPADANJE IZ EVROPE JE ISKLJUCIVO SAVO MILOSEVIC SA SVOJIM IZMENAMA IGRACA U ZADNJIH PETNAEST MINUTA KADA SE IZGUBILA TAKTIKA I DOBRA IGRA TIMA . ALI ISTI TAJ MILOSEVIC JE PODIGAO TIM IZ PONORA PA MU NE TREBA NI TO ZAMERATI . JEDNOSTAVNO PARTIZAN SE VOLI I KAD GUBI . ZIVEO PARTIZAN !!!!!!!!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
14:24

Dao sam ti plus zbog toga što je istina da je Stojković mnogo doprineo svojim odbranama da se uopšte Partizan nađe u LE u ovim okolnostima u kojima klub živi, tu mislim na odbrane i u prvenstvu i u kvalifikacijama za LE. Nepojmljivo mi je kako i navijači Partizana imaju loše pamćenje, pa tako pamte samo kikseve sa onim istih utakmica na kojima je kasnije branio neodbranjivo. Činjenica je da je u lošoj formi, ali on ima 1-2 šuta u okvir gola po utakmici osim na par utakmica u sezoni, pisao sam da treba zakazati prijateljske utakmice Teleoptika protiv jačih protivnika na kojima bi branio kako bi održao formu. Činjenica je da Partizan nema boljeg golmana u svojim redovima i da je pitanje da li će naći boljeg sa srpskim pasošem jer zvezdine filijale neće prodati svoje golmane Partizanu, a u inostranstvu dobijaju naši golmani bolje ponude. Međutim nije Partizan ispao svojom krivicom, Partizan je izbacio iz Evrope sudija koji ga je pokrao protiv Mančester Junajteda, sa ta 3 boda Partizanu bi za prolazak bila sada potrebna pobeda kući nad Astanom i da Mančester ne izgubi na svom terenu od AZ što je realno da se desi. Partizan je prvo mesto u grupi izgubio svojom krivicom kiksevima protiv AZ, ne nazivam ih kiksevima zato što je AZ slab jer to nije, već zato što ih je Partizan razbio u obe utakmice i prosuo sve to što je uradio dobro.

avatar
Dorotej
Saturday, 30.11.2019
12:57

Još jedamput se pokazalo kakav je Partizan kao klub i njegovi navijači. Sigurno da mi nije bilo pravo da je otišao u Partizan, ali ovo što mu rade nije u redu. Takav gol može da se dogodi bilo kom. Oblak je dobio gol kroz uši sa korner linije na zadnjoj utakmici sa Juventusom (Dibala) pa ga niko ne pribija na stub srama.

avatar
dragi
Sunday, 01.12.2019
01:09

Pa nije samo taj gol , vec niz golova i losih procena !

avatar
Dušan Stanić
Saturday, 30.11.2019
12:36

Stojkovic nije kriv za prvi gol kriva je odbrana koja je dozvolila da lopta prodje i dozvolili su sut gde smo primili drugi gol sramota.A Savo Milošević je shvatio da zbog onih izmena sto je napravio da treba da napusti klub ali ne dobra je trener.Sada bi bilo dobro kada bi Partizan doveo jos jednog trenera a to je Marko Nikolic koji je dobio otkaz u Videotonu da Savo i Marko rade zajedno to bi bilo savrseno razmislite o tome.

avatar
paok
Saturday, 30.11.2019
15:02

Nema potrebe da se Stojkovic napada ali da je kriv za gol jeste. Gopman njegovog iskustva i kvaliteta onako da se postavi je velika greska. Samo da je stajao kako treba primio bi loptu na grudi, jer udarac nije bio jak.

avatar
trifun
Saturday, 30.11.2019
18:17

Nije kriv za prvi gol,a šta je radio kod desne stative,kampovao,delili ga centimetri da potpuno ostavi prazan gol i to već drugi put u kratkom razdoblju.

avatar
Peca Partizan
Saturday, 30.11.2019
12:27

pa kljajic je kod marka nikolica bio prvi golman a sad je rezerva a stojkovic non stop kiksira u upormo je na golu verpvatno zbog imena a da ne pomimjem degaziranje itd dosta u penziju kljajic prvi golman naucite nesto od marka

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
14:28

Kljajić je bio prvi golman kada Stojković nije bio u klubu, Kljajić nije bolji golman od Stojkovića, mislim da je smešno o tome diskutovati, njegov kiks u Pireju je takođe odredio tok tog dvomeča. Degažiranje? Stojković odlično degažira, uglavnom ne promašuje napadača.

avatar
paok
Saturday, 30.11.2019
15:03

Ma Kljajic je sjajan, dobio more golova kroz ruke, ne zna ni loptu da uhvati, Olimpijakos primer.

avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 30.11.2019
12:25

Poraz je toliko bolan ,da nemogu da se oslobodim o d emocija,Stojke je kriv za prvi gol, mesecima unazad jako lose brani neznam razlog,Svi to vidimo i trener verovatno.Jedini krivac ,kad se sve uzme u obzir je trener Milosevic,i treba da snosi konsekvence da posto mu to nije prvi put i sam je u vise navrata rekao da je kriv za sve poraze,prebaciti ga u Teleoptikposto je perspektivan, neka uci. Dovesti Celavog slobodan je.

avatar
ubipacijentic
Saturday, 30.11.2019
12:24

To se desava ali je nesporno da je Stojke već duže vreme u padu forme.Ali i ceo tim mu se u poslednjih 15 min uvukao u krilo i branio se na 16 m to je glavni uzrok neuspeha.

avatar
ddr16
Saturday, 30.11.2019
12:11

haha do juce su ga velicali i prisvajali,cim je pao u formi odmah su ga odbaciili svi ti njegovi novi navijaci,kao da su samo cekali ovo,sad je ponovo zvezdas,ipak mu nisu zaboravili proslost. sad ce tek videti kome je okrenuo ledja i kod koga je otisao.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 30.11.2019
13:11

Svako posle loše partije zasluzuje kritiku, pa i Stojković.
Druga je stvar što mu vi nerealni zvezdaši nikada nećete oprostiti što je prešao u Partizan (svaka čast pojedincima, ili tačnije rečeno većini normalnih navijača), i što ćete svaku kritiku koju uputi partizanova javnost iskoristiti da mu prebacujete što vas je napustio.
Zaista ne mogu da razumem kako čovek može da bude takav debil, pa da se nikad ne zapita zbog čega je Stojke napustio zvezdu? Da li si siguran da tada nije imao "debeo" razlog da dođe u Partizan?
Vi kad nekoga mrzite, vi to činite ne pitajući sebe da li možda grešite,?!
Osnova svemu ovome što govorim je komentar koji si napisao. Pročitaj ga pažljivoi videćeš da je osvetničko preteći. Coveče, na sportskim stranicama a ne u pričama o ratu i mržnji.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 30.11.2019
14:58

On nije presao iz Zvezde u Partizan, otisao je za parama, vratio se u Srbiju zbog para. Jako prost razlog... Moras da razumes da je likovima kao njemu fudbal sve u zivotu. Koga ce interesovati Stojkovic kad zavrsi karijeru? Bice nebitniji lik od rendom baba sere. Zato je dosao u Partizan, jer pati za aplauzima, pa i za mrznjom, sve samo da nije ignorisan. Zato i igra do 40-te iako je svima jasno da je vreme za penziju... Nije lako kad se svetla ugase, mnogima od njih je to gore od smrti... Stojketa vise niko ne mrzi, samo postaje onaj starkelja goji se gura na basket sa klincima iako je svima jasno da mu tu vise nije mesto. Vise je za zaljenje nego za mrznju...

avatar
ddr16
Saturday, 30.11.2019
14:55

haha pa gde sam mu ja to pretio ili napisao da ga mrzim?
naravno,nisam mu oprostio sto je otisao kod vas,niti cu ikada,jeste imao debeo razlog ali to se jednostavno ne radi posle svega sto je rekao dok je bio kod nas,pogazio je svoju rec i ja mu necu oprostiti to,to stoji,ali da ga mrzim ili da mu pretim nikad,samo sam napisao da ce tek videti kakav je osecaj kada i ovi drugi pokazu pravo lice,tek ce onda uvideti sta je uradio...pozdrav

avatar
T. Henry
Saturday, 30.11.2019
14:41

Ja sam ga kao zvezdaš lično podržao kad je potpisao za Partizan jer je morao karijeru da spasi, druge ponude nije ni imao i to nije sporno ali sam ga zamrzeo onog trenutka kad je počeo da se loše ponaša, naročito sa onim "oprostite mi moju ružnu prošlost" ali ni to nema veze sa činjenicom da je loše reagovao kod oba gola Az Alkmara. Više sam se ja nervirao za vase ispadanje nego neki grobari jer ja navijam za sve nase klubove u evropi, nasu ligu ne pratim jer se od Toleta pa na ovamo debelo namesta

avatar
Südkurve München
Saturday, 30.11.2019
11:31

Vucela, ne ... da ne kažem šta