Svi pričaju o Ljajićevoj poziciji, a on o tome kako Srbija nije tim! Ko je krivac za to?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.06.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Srbija odigrala katastrofalnu utakmicu, Ljajić takođe.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Srpski fudbaleri su odigrali najlošiju utakmicu pod vođstvom Mladena Krstajića, izgubili su sa 5:0 od Ukrajine i pored visokih očekivanja nakon remija u Portugalu.

Ukrajinci su bili bolji tim, bilo je samo pitanje kojim rezultatom će se završiti utakmica, a Adem Ljajić je govorio za medije nakon duela, istakao je da Srbija nije bila tim.

Ko je krivac za to?

"Osećaj posle ovakvog poraza je katastrofalan. Odigrali smo, blago rečeno, lošu utakmicu. Oni su bili bolji protivnik svih 90 minuta, igrali su svoju igru, bili su agresivniji, na svakom delu terena, kompaktna ekipa... Trčali su više, imali su veću želju od nas i malo je reći da su nas zasluženo pobedili", rekao je Ljajić.

Da li je taktika krivac za činjenicu da Srbija nije bila tim? Ljajić nije želeo o tome, iako je igrao na poziciji koja je daleko od njegove.

"Pričati o taktici i poziciji u ovom trenutku je bespredmetno. To ne treba da se dovodi u pitanje... Treba da se uvek sve svede na to da pružiš svoj maksimum na svakoj utakmici. A mi protiv Ukrajine nismo bili tim", rekao je Ljajić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 08.06.2019
11:28

Nije ljajicu pogresna pozicija greska je sto dobija poziv a tek sto igra u orvoj postavi to je malo je reci greska....

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 08.06.2019
10:54

Jedan od par njih koji svaku tekmu istinski gine za repku, ostali se gegaju ko babe

avatar
Südkurve München
Saturday, 08.06.2019
10:32

Klasican poluspica igrao zadnjeg veznog, bravo Krstajicu legendo. Je l' moze neko zamisliti Tomasa Milera da igra tu poziciju ?? Igrao bi kao Ljajic sinoc