Svi golmani koriste šansu, ko će u Rusiju?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.11.2017.
14:29
Izvor: Sportske.net

Golmani reprezentacije Srbije koji su dobili šansu su je u potpunosti iskoristili.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Srbija je dobro odigrala i danas u meču protiv Južne Koreje, a nakon prvog meča na ovoj azijskoj turneji gde je jedan od boljih bio golman Predrag Rajković, danas se istakao Marko Dmitrović.

Ovaj golman je naknadno pozvan pošto je Aleksandar Jovanović otkazao Krstajiću za ovu turneju, a priliku je dobio danas u meču sa Korejom i u potpunosti je iskoristio.

Branio je nekoliko šuteva, uvek je to bio Son, fudbaler Totenhema, sa druge strane. Briljirao je i opravdao očekivanja.

Vladimir Stojković je i danas bio siguran, on je definitivno izbor za Rusiju, baš kao i Predrag Rajković, a postavlja se pitanje ko bi mogao da bude treći golman naše reprezentacije.

Možda blažu prednost dajemo Dmitroviću nakon današnje utakmice, ali ne zaboravimo i Mileta Svilara, momka koji je na golu ekipe Benfike i za kojeg se pričalo da bi mogao da stane na gol našeg seniorskog tima u budućnosti.

Kada govorimo o golmanima, moramo napomenuti i Borisa Radunovića koji je danas branio odlično u meču mladih reprezentacija Jermenije i Srbije, gde je naš tim slavio sa 1:0 u gostima, a Radunović bio jedan od junaka pobede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Wednesday, 15.11.2017
09:41

Dmitrović je najbolji od ove trojke .

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 15.11.2017
04:36

Radunovic je talenat samo takav, samo da se ostvari. Rajkovic bi morao u neku jacu ligu da bi napredovao, a Svilar ce, nadam se odabrati Srbiju i trebali bi sto pre da ga zovu. Sada deluje da imamo dobar golmanski potencijal za buducnost. Za Rusiju, naravno Stojke. Ipak je trenutno najbolji, ali za njega je to verovatno i kraj reprezentativne karijere. Zato, treba misliti za dalje.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 15.11.2017
00:05

Nikad nismo imali bolji izbor golmana. Stojkovic, Rajkovic, Dmitrovic, Jovanovic, Radunovic, Svilar. Moj izbor za treceg golmana bi bio Svilar, jer ipak brani u dosta jakom klubu, za razliku od svih ostalih. Mada, koga god selektor da povede, nece pogrijesiti (osim ako odvede Vanju, koji je golman sa najgorim refleksima koje sam vidio u zivotu).

avatar
DR DRE
Wednesday, 15.11.2017
08:52
avatar
DR DRE
Friday, 17.11.2017
08:48

Ne znam, ja mislim da ipak treba i on da bude u kakvoj-takvoj kombinaciji... P.S. I Stojkovic i Rajkovic su takodje bili u krizi, daj mu sansu:-D

avatar
CZYNWA
Thursday, 16.11.2017
19:32

Prop'o :D Ne znam brate, nije ni na klupi, ipak nemas sanse pored ostalih.

avatar
chaki
Tuesday, 14.11.2017
16:26

Ko da je bitno kada mora da brani Srpski Kasiljas...

avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
16:01

Dmitrovic bi morao da ide u Rusiju! Jedino ako Jovanovic (njega ste malo zaboravili:-D) ne bude branio jos bolje od ovoga na nekoj prijateljskoj ili nekim prijateljskim utakmicama!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 14.11.2017
17:08

Jovanovic postavio rekord u Danskom sampionatu, na svakoj utakmici skida po dva, tri zicera, znaci zasluzio je da ide u Rusiju.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 14.11.2017
19:24

Spanska liga je mnogostruko jaca od danske, ja mislim da dobro znam o cemu pisem cak i ako pisem smajli kad mislim da treba, a Dmitrovic i u klubu dosta dobro brani ako se ne varam. Na kraju krajeva, ja sam taj koji je spomenuo Jovanovica, nikoga jos uvek ne bih otpisao.