Sveta Marković priznao - ono NIJE bilo uigrano!

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2018.
20:24
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana Svetozar Marković i Goran Zakarić ocenili su danas da je najvažnije da su crno-beli uspeli da se plasiraju u naredno kolo Kupa Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti


"Veoma teška utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali od ekipe Zemuna. U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse", rekao je Marković.

"U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu do postignutog gola, da bismo se potom povukli, što nije trebalo da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije", dodao je štoper Partizana.

Partizan je poveo u 50. minutu golom Svetozara Markovića, a pobedu je obezbedio Goran Zakarić u 89. minutu.

"Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali, Mare savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme", rekao je Marković.

Partizan u subotu očekuje utakmicu 13. kola Super lige Srbije protiv ekipe Napretka.

"Niz utakmica koji dolaze u narednih desetak dana je veoma težak. Tu je i vanredno kolo u sredu. Napredak je veoma nezgodan i očekuje nas ozbiljna borba na našem terenu. Sada se spremamo za subotu i već smo svim mislima u tome", rekao je Marković.

I strelac drugog pogotka Goran Zakarić kazao je da se Zemun pokazao kao nezgodan protivnik.

"Prvo poluvreme je bilo dosta čvrsto sa obe strane. Imali smo nekoliko polušansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom poluvremenu smo krenuli dosta agresivnije, postigli gol posle desetak minuta igre što nam je olakšao dalji tok utakmice", rekao je Zakarić.

On je dodao da je i Zemun imao svojih šansi, ali da, na sreću, nisu dali gol.

"Pred sam kraj utakmice postigli smo i drugi gol i rešili pitanje pobednika što nam je bilo od izuzetne važnosti, jer su ovakve utakmice pune iznenadjenja, ali mi to nismo dozvolili. Najvažnije da smo prošli dalje", rekao je Zakarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Wednesday, 24.10.2018
20:28

Pa bravo, ako neuigrani dajete golove, onda se nemojte nikako uigravat, jer kad se uigravate, ne dajete golove