Sveta ili Kalaba, ko je bolji? Jednog smo videli na delu, vreme je za drugog!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.02.2019.
13:41
Izvor: Sportske.net

Partizan u svom sastavu ima dva talentovana štopera, nažalost još uvek ih nećemo gledati u tandemu, ali...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Tek što je počeo drugi deo sezone, stručni štab Partizana se našao u ozbiljnom problemu, jer u narednom periodu neće moći da računa na mladog štopera Svetozara Markovića.

On je povredio koleno, moraće na operaciju i neizvesno je da li će se vraćati u tim do kraja sezone.

Postavlja se sada pitanje ko će zauzeti njegovo mesto, a kako sada stvari stoje, to će biti još jedan Partizanov tinejdžer Strahinja Pavlović, popularni ''Kalaba'', koji je zimus priklljučen prvom timu i na pripremama u Turskoj je imao par sasvim solidnih nastupa.

Njegov debi se očekuje večeras od 19 časova protiv Proletera, pa ako ''položi ispit'', možemo ga očekivati i narednog vikenda u 159. večitom derbiju na ''Marakani''.

Pavloviću, doduše, više odgovara uloga levog štopera, ali ne sumnjamo da će imati veliku podršku iskusnih saigrača, poput golmana Stojkovića, drugog štopera Valijentea, Nemanje R Miletića...

Podsetimo, zimus se očekivao Markovićev transfer u inostranstvo, koji se nije dogodio, videćemo možda već do leta da li će za Pavlovića biti veće interesovanje...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 24.02.2019
11:31

Pavlović je fizički dominantniji od Markovića i u duel igri nije ga lako pomeriti.Mene lično podseća na Vasovića,ali je korpulentniji od njega,što svakako predstavlja dodatni plus.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.02.2019
15:36

Znam da dolazi Derbi, ali, ne razumem zbog cega Bata ne zeli da pokusa sa trojicom stopera u odbrani (mislim da nije ni probao na pripremama) kad mu takav sistem uopste nije stran, igrao je tako u Juventusu, mozda cak vec (bar neko vreme) i kod nas i u Atalanti.