Svet o Zvezdi, ludi povratak šampiona Evrope, morbidna koreografija, "prljavi Hrvat", ko je citirao Linekera?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.08.2018.
10:47
Izvor: Sportske.net

Povratak Zvezde u Ligu šampiona neki prikazuju kao iznenađenje, drugi kao senzaciju, bilo je i priča van terena, ali u prvom planu su navijači kako zbog slavlja posle meča, kao i zbog onoga što bi neke od rivala moglo da sačeka na "Marakani" u dva od tri

EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD
EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD

Povezane vesti

Povratak Zvezde u Ligu šampiona je privukao dosta pažnje u evropskim medijima, ne toliko zbog elimininacije Salcburga za koji ovo takmičenje u 21. veku ostaje Sveti Gral, već zbog načina na koji je izboren, velikog slavlja gostujućih navijača ali i činjenice da je Zvezda bivši šampion Evrope.

Engleski mediji podsećaju da je klub poslednji put u eliti igrao 1992. da je ovo povratak velikog kluba koji je dugo bio van mape, a slike slavlja na terenu obišle su svet.

"Dejli Mejl" podseća i na to da je prvi meč bio igran pred praznim tribinama, ali da je zato Zvezda imala neverovatnu podršku na ovom gostovanju.

U italijanskim medijima pišu da je ovo neočekivan ishod, da je Salcburg bio favorit pred dvomeč, ali i podsećaju na Zvezdinu prošlost, kao i na činjenicu da je tim bio na pragu eliminacije, ali da je za dva minuta promenio sve.

U analizi grupa u medijima, u četvrtom šeširu se kao "bomba" pominje Inter, ali i Galatasaraj i Zvezda, ne zbog kvaliteta tima, već vrućeg gostovanja, odnosno navijača.

U svakom slučaju, veliki uspeh, čekaćemo žreb danas, dugo je vremena prošlo, za navijače Zvezde i dalje se sve čini kao san, ali nema sumnje da ono pravo tek predstoji...

Malo smo bacili pogled i preko granice, to je uvek zanimljivo, osim priče o izbeglici Degeneku, pažnja se posvećuje "morbidnoj" koreografiji Delija, "četniku koji kolje austrijskog bika", zatim komentarima da je "prljavi" Hrvat Pongračić probudio Zvezdin inat kada je nagazio Pavkova, ali i Milojevićevom pomoćniku Kosanoviću koji je rekao da je fudbal igra u kojoj na kraju uvek pobede prežaljeni Srbi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Игор Андрејић
Thursday, 30.08.2018
12:24

морбидна кореографија ???... а ја мислио да они преферирају говедину.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.08.2018
11:48

Povratak srpskog i evropskog giganta.

avatar
Manager
Thursday, 30.08.2018
11:17

Sve cestitke Zvezdi i svim njenim navijacima na ulasku u LS! Ucinili ste ponosnim svakog Srbina sinoc! Nadam se da ce i moj Partizan veceras izbaciti Besiktas, iako ce biti jako tesko... Hteo sam da pitam da li neko zna da li ce biti repriza utakmice danas na tv-u? Da je odgledam sad na miru...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 30.08.2018
11:15

Kosanovic ovo ukrao od one izreke za Nemacku

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 30.08.2018
12:53

Kako si ti nama pametan.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 30.08.2018
10:53

Jeste, bas mi uvek pobedujemo u fudbalu...