Svečarski u Humskoj - Priznanja i pokloni za Grega i Uroša

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
18:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev uručio je u petak prigodne poklone Gregoru Balažicu i Urošu Đurđeviću i poželeo im sve najbolje u daljem toku karijera.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Na stadionu fudbalskog kluba Partizan u Humskoj u petak je upriličena mala svečanost u znak zahvalnosti dvojici fudbalera koji su u različitom raspoloženju dočekali ovaj trenutak.

Slovenački internacionalac Gregor Balažic u petak je ozvaničio završetak saradnje sa Partizanom pošto mu je istekao ugovor, a tim povodom sportski direktor crno-belih Ivica Iliev uručio mu je plaketu i dres sa potpisima svih saigrača.

"Želim da mu se zahvalim na dve godine divne saradnje gde je bilo dosta uspeha, ali i pehova, poput povrede koja ga je na duže vreme odvojila od terena. Gregor se uklopio u Partizanov sistem, u potpunosti dao sebe, a u zajedničkom dogovoru zaključili smo da je došao trenutak da okuša sreću u nekoj drugoj sredini" rekao je Iliev.

Gregor Balažic je u Partizan stigao početkom februara 2015. godine, a najveći uspesi sa crno-belima bili su šampionska titula, trofej u Kupu i igranje u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Da ne bude nedoumica, nikakvih nesuglasica i problema nije bilo, naprotiv, sve je proteklo u najboljem redu i ovo je jedan od načina da mu se zahvalimo i pokažemo da će zauvek biti deo naše porodice" dodao je Ivica Iliev.

Pored Gregora Balažica u društvu sportskog direktora našao se i napadač Uroš Đurđević kojem je danas uručen trofej kao strelcu najbržeg gola u istoriji Superlige.

"U prošlom kolu smo posvedočili da je Uroš Đurđević postigao najbrži gol u istoriji Superlige. Mogu samo da mu poželim da u narednoj polusezoni, već u prvom kolu, taj rekord obori" rekao je Iliev.

Mladi reprezentativac Srbije brzo se uklopio u Partizanov sistem i za kratko vreme izrastao u bitan šraf Nikolićevog tima, što potvrđuje podatak da je u jesenjem delu sezone bio drugi strelac ekipe sa 9 golova.

"Ono što je nama Uroš doneo u prethodna četiri meseca je nemerljivo i dugujemo veliku zahvalnost uz nadu i uverenje da će to biti još bolje" zaključio je Ivica Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Vuckovic
Friday, 16.12.2016
21:27

Sta ce biti sa goguom

avatar
Saturday, 17.12.2016
01:06

Utopicemo (prodacemo) ga:-D

avatar
Friday, 16.12.2016
20:05

Na melodiju iz Travijate (Vinska pesma): Kljajic i Kosovic, Boza i Jevtovic...

avatar
Saturday, 17.12.2016
02:05

Pardon, iz Rigoleta (Zena je varljiva), ne iz Travijate.

avatar
Friday, 16.12.2016
20:01

Kljajic i Kosovic, Boza i Jevtovic, Dzajic i Tozovac, hotel Radmilovac Hahaha