Sve više problema za Tumbu, na dvojicu iz Zvezde ne može da računa, ni to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
18:28
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Pojavio se još jedan problem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ukupno 27 fudbalera pozvao je selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković za poslednje mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Luksemburga i Ukrajine u Beogradu.

Ali, već na okupljanju ne može da računa na trojicu igrača sa tog spiska.

''Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Filip Kostić su van stroja i nisu došli, ostali su svi tu. Filip Kostić se sinoć povredio'', otkrio je Tumbaković, a prenosi ''Telegraf''.

Za očekivati je i neki naknadni poziv ovih dana, a ukoliko njega ne bude, onda će selektor na raspolaganju imati ova 24 fudbalera:

Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Rems) i Emil Rockov (Vojvodina).

Odbrana: Nemanja Miletić (Partizan), Nikola Milenković (Fiorentina), Nikola Maksimović (Napoli), Uroš Spajić (Krasnodar), Nemanja Milunović (Crvena zvezda), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda) i Filip Mladenović (Lehija).

Vezni red: Luka Milivojević (Kristal Palas), Saša Lukić (Torino), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Nemanja Radonjić (Olimpik), Dušan Tadić (Ajaks), Adem Ljajić (Bešiktaš), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Filip Đuričić (Sasuolo), Mijat Gaćinović (Ajntraht).

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Andrija Pavlović (Apoel) i Đorđe Despotović (Orenburg).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
11:05

Na golu Radunovic ili Jovanovic kao treci golman, u odbrani Ivanovic i Rukavina (ili Miletic), Veljkovic i mali Pavlovic (Nastasic je povredjen, ali, opet bih svakako Strahinji dao prednost) umesto Maksimovica i Milunovica, jedan levi bek je suvisan (umesto njega Matic (povredjen), Fejsa ili Radoja, a dvojica od njih mogu i umesto levog beka i Milivojevica), da nije zvao Gudelja, mogao je Grujica (znam da nisu identican profil veznog igraca), Sulejmani ili Lazovic su trebali/morali umesto Radonjica, a Jovic i Prijovic umesto Pavlovica i Despotovica. Gacinovic bi se borio sa nekim od bekova i sa npr. NG za mesto u 23. SPISAK: Rajkovic, Dmitrovic, ???- Ivanovic (kapiten), Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Pavlovic, Kolarov, Mladenovic- Maksimovic, Gudelj, Matic, Fejsa- Tadic, Sulejmani, Ljajic, Milinkovic-Savic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic. Do 26 jos Grujic, Djuricic i Gacinovic.

avatar
magister
Monday, 11.11.2019
23:20

Moram iskreno da se čudim sledećim igračima na spisku: Emil Rockov, Nemanja Miletić, Nikola Maksimović, Filip Mladenović (kao treći levi bek, a samo jedan desni i to Miletić, potpuno van forme, a i prirodno stoper pa prinudno bek), Andrija Pavlović (Apoel) i Đorđe Despotović (Orenburg) i da prokomentarišem - nit praćenja trenutne forme (Miletić), nit uvažavanja dosadašnjih provera pojedinih igrača (Maksimović), niti osećaja ko je do sada igrama pokazao da mu je mesto u reprezentaciji.

Vidim da neki postavljaju pitanje za Milunovića, Radonjića i Ljajića? Ljudi, ta trojica su igrači sa potencijalom, a i sa dosadašnjim učinkom. O ukusima ne treba raspravljati. ali, za razliku od ove trojke na koje neko puca, neki gore pomenuti su baš zalutali.

S obzirom na situaciju s desnim bekom - idealno je probati na toj poziciji Gaćinovića (prisetiti se da ga je Muslin tu već uspešno probao). Mislim da moramo igrati s dva zadnja vezna, ali umesto dodavača unazad i usporavača - sa igračima koji igraju prema napred i koji umeju i da probiju i da daju loptu u prostor. Ovo jesu i utakmice na kojima treba ubaciti u igru i SMS-a, možda je trebalo probati i Sulejmanija.

Dmitrović (Rajković) - Gaćinović, Milenković, Milunović, Kolarov - Nemanja Maksimović, S. Lukić - Tadić, Ljajić, Radonjić - Mitrović.

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
17:57

Nije Mladenovic treci levi bek nego Rodic, Filip je vec prakticno starosedelac, a ne naknadno pozvan:-D Rockov je donekle OK jer je ipak rec tek o trecem golmanu iako nema sumnje da imaMO i boljih od njega, Gobeljic apsolutno nema sta da trazi.

avatar
ObradONE
Monday, 11.11.2019
21:32

Neeeeeeeee, kakav maler... pa kako cemo sada bez te dvojice??????

avatar
ObradONE
Monday, 11.11.2019
21:31

Neeeeeee ,kakav maler... pa kako cemo sada bez te dvojice????????????

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
20:56

SULEJMANI! Eto zasto je trebao da taj spisak objavi znatno ranije.

avatar
RG VILI
Monday, 11.11.2019
20:43

Nije mi jasno , sta ce u reprezentaciji Milunovic , Ljajic , Radonjic? Sa cim su to zasluzili?! Katastrofa

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
20:56

Ljajic cime je zasluzio? Je l' tebi dobro?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 11.11.2019
21:20

slazem za Milunovica a pogotovo za Radonjica kojeg neko ocigledno gura...a pogledaj kako Ljajic igra u besiktasu a i mislim da je u prosloj utakmici reprezentacije namestio oba gola Mitrovicu

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 11.11.2019
19:35

Rajkovic, Milenkovic, Maksimovic, Kolarov, Miletic, Milivojevic, Sergej, Tadic, Laljic , Gacinovic, Mitar.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 11.11.2019
20:07

Mi smo bas sposobni da igramo 4-1-4-1?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 11.11.2019
21:03

Moze da se proba, jer ove utakmice svakako nemaju nikakav znacaj.

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
20:57

Protiv Luksemburga valjda jesmo:-D Moze to da bude i 4-1-3-2, a on verovatno Sergeja zamislja kao centralnog veznog sto nije bas nemoguce u nekim situacijama.

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
20:56