Sve veći strah Francuza od Zvezdinih navijača ''raspršenih'' po Parizu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde i dalje glavna tema u Francuskoj, pred sutrašnji okršaj PSŽ-a i Zvezde.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti


Podsetimo, nedavnom odlukom UEFA, Zvezda je kažnjena zabranom organizovanog dolaska njenih navijača na gostovanja u grupnoj fazi Lige šampiona, međutim, ono što brine Francuze, jeste dolazak više hiljada pristalica srpskog šampiona u sopstvenoj režiji.

Deo tribina na ''Parku prinčeva'' predviđen za gostujuće navijače sutra će biti prazan, ali kako prenosi francuski ''RMC Sport'', navijače Crvene zvezde ''ništa ne sprečava'' da kupe ulaznicu za preostale tribine.

''Ono što najviše zabrinjava jeste kontrolisanje njihovih navijača unutar kompleksa. Može biti oko dve hiljade pristalica beogradskog kluba 'raspršenih' po Parizu.

Prema podacima obaveštajnih službi, skoro nijedan srpski navijač neće doći dirktno iz Srbije. Biće ih više iz Francuske ili Nemačke koji nemaju profil huligana, ali utakmica će ipak imati status visokog rizika.

Mere bezbednosti biće u velikoj meri pojačane oko Parka prinčeva i skoro dve hiljade policajaca biće angažovano'', navodi se u njihovom tekstu.

Takođe, ističe se da su u PSŽ-u posebnu pažnju posvetili navijačima Crvene zvezde koji žele da kupe karte i oni će morati da poštuju uputstva nadležnih pre ulaska na stadion, inače im neće biti dozvoljeno da uđu na tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
12:47

Bitno je samo da o nama pisu u sto gorem kontekstu. To su bre ljudi koji zive u Parizau i drugim gradovima Francuske, a siguran sam da su mnogi tamo i rodjeni pa ne vidim zbog cega njihova stampa pise tako ruzno o nama.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
11:16

Nadam se da ce i posle utakmice pricati o nama, ali sve najlepse.

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 02.10.2018
10:59

Ovaj tekst donekle objasnjava kako nas svet vidi kao narod I drzavu,mi smo za zapad teroristi I huligani!delom je zasluzna medijska propaganda koja je kreirana devedesetih i delom smo mi sami krivi jer gde god se pojavimo pravimo haos ne znamo da se ponasamo na jednoj fudbalskoj utakmici,(a ne shvatamo da samo sebi pravimo lose)jednom recju sramota.